Később jelenik meg a Final Fantasy 14: Endwalker

A Final Fantasy 14: Endwalker megjelenése egy kicsit várat magára. De lehet, hogy a télapó puttonyában már lapul pár darab?

A nyár elején érkezett a hír, hogy az Endwalker, a Final Fantasy 14 legújabb kiegészítője november 23-án debütál majd PC-re, PS4-re és PS5-re, de azok számára, akik előrendelik a játékot, már november 19-én elkezdődhet a kaland. Azonban nagyon úgy tűnik, hogy ez nem fog bekövetkezni.

Ugyanis Josida Naoki, a játék rendező producere és Muroucsi Tosio, a közösségi menedzser egy streamben jelentette be, hogy az Endwalker megjelenése késni fog. Azonban ne essünk kétségbe, mert a program mindössze két hetet fog csúszni. A késés oka pedig, hogy szeretnék tökéletesíteni a játékot, már csak azért is, mert az Endwalker fogja lezárni a Final Fantasy 14 történetét, és emellett új sztorikat is megalapoz.

A kiegészítő tehát december 7-én debütál, de az előrendelők már december 3-án belevághatnak a játék felfedezésbe. Az első raid pedig december 21-én indul, az ehhez kapcsolódó Savage mód pedig január 4-én veszi kezdetét. A launch trailer pedig lejjebb megtekinthető.

Kövess Minket!