Így szerezhetitek meg a legújabb Arcane skineket a LoL-ban!

Így szerezhetitek meg a legújabb Arcane skineket a LoL-ban!

Gyakorlatilag ingyenes skineket kapunk, csak meg kell érte dolgozni egy-két küldetés formájában!

A hétvége folyamán végre megérkezett a Riot várva várt sorozatának első három része. Az Arcane már most egyértelműen sikeresnek tűnik, jól vette az akadályt a Riot marketinggépezete. Ennek köszönhetően pedig könnyen előfordulhat, hogy nem az utolsó ilyen sorozatot vagy filmet láthattuk a cégtől.

Azonban ne szaladjunk ennyire előre, még az Arcane-é a főszerep, az új ehhez tartozó kinézeteket pedig gyakorlatilag ingyen megszerezhetjük a következő hetekben!

Ahogy a képen is láthatjátok, mindegyik kinézethez ugyanaz a küldetésünk, nyerjünk egy mérkőzést vagy játszunk hármat! Először Jayce, majd Vi, Caitlyn és végül Jinx érkezik meg. Érdemes megszereznünk a skineket, hisz a küldetések lejárta után, már csak 975 RP-ért tudjuk megvenni őket. Természetesen a kinézet mellé a hősöket is megkaphatjuk, ha nincs még meg valamelyikőjük!

Végül, de nem utolsó sorban pedig nem muszáj az Idézők Szurdokán játszanunk, legalábbis egyelőre még TFT-ben is megszerezhetjük az Arcane Jayce kinézetet!

Ne felejtsétek tehát, hogy a képen kékkel jelzett időpontok után szerezhetitek meg a skineket, ami pedig az Arcane sorozatot illeti, 14-én érkezik a következő 3 rész, majd a végső felvonás 21-én jelenik meg a Netflixen!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!