Újabb siker kapujában torzsiék, 250.000 dolláros LAN a tét

Újabb siker kapujában torzsiék, 250.000 dolláros LAN a tét

Ma már akár döntőt is játszhat a MOUZ NXT.

Szinte megállt az élet, amíg a PGL Major tartott, még a kisebb kupák is inkább szünetet tartottak és mindenki a Majorre figyelt. Most azonban folytatódnak a megmérettetések, többek között a Pinnacle Fall Series 2 is, ahol a mouz NXT is játszik, ráadásul nem is kevés sikerrel.

A csoportkörből veretlenül, a legjobb kördiferenciával jutottak tovább, és eddig a rájátszásban is kimagaslóan teljesítenek. Az, hogy HAVU és Unique szintű csapatokat vernek már nem újdonság, tegnap azonban két pálya alatt, ráadásul két bitang erős, stabil pálya alatt a Dignitas ötösét is elkapták. F0resték Mirage-on és Vertigón összesen 15 kört nyertek, ezzel pedig torzsiék máris az elődöntőben vannak.

A tét nem kevés, hiszen a verseny győztese 40.000 dollárral gazdagodik, ráadásul belépőt nyer a LAN Sweet LAN 250.000 dolláros versenyére is. Utóbbi eseményen már olyan csapatok lesznek, mint a Virtus.pro, az OG vagy éppen a nagy MOUZ. Egyelőre nem tudni, hogy mi lenne, ha ugyanazon a versenyen játszana a nagy és a kis MOUZ is, de mivel a LAN Sweet LAN csak 2022 áprilisában lesz, ezzel még most nem is igazán kell foglalkoznunk.

 a MOUZ NXT csapata a WePlay Academy League 1. szezonjának döntőjében (JDC, xertioN, siuhy, torzsi, Szejn)

Mai első ellenfelük a Lyngby Vikings csapata lesz, ha pedig ott megszerzik a győzelmet, akkor máris készülhetnek az esti döntőre, ahol majd a HAVU vs Entropiq mérkőzés győztese lesz az ellenfelük.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!