A héten jön az ingyenes, 20GB-os ünnepi frissítés az Assassin's Creed Valhallához

A héten jön az ingyenes, 20GB-os ünnepi frissítés az Assassin's Creed Valhallához

Az új szezon az Oskoreai fesztivállal veszi kezdetét, de nem csak ennek örülhetnek a virtuális vikingek.

Egy videóban foglalták össze a közösség számára, hogy mi mindennel kedveskednek az új udpate révén a Ubisoft fejlesztői. Elsőként érdemes megemlíteni a Wild Hunt eseményt, ugyanis ennek hatására a halottak lelkei ellepik a vidéket, szóval nem árt felkészülni a védelemre. Ez az event limitált ideig elérhető csak, és amíg tart érdekes, új küldetéseket lehet teljesíteni, valamint különleges aktivitásokban is kipróbálhatja magát az ember. Ugyanezen túlvilági lényekkel egy torna keretén belül is szembe lehet nézni, ha van bárkinek mersze. Ekkor a szellemvilágban kell a különös teremtmények hullámait kell legyőzni, amilyen gyorsan csak lehetséges.

A komoly küzdelemben talpon maradó harcosok természetesen új jutalmakban részesülhetnek, de ugyanez igaz a küldetésekben és aktivitásokban jeleskedő egyénekre is. A fesztivál alatt beszerezhető tokeneknek nagy hasznát lehet venni Norvid boltjában. A sok újdonság mellett egy új sírt, a Tomb of the Fallen-t is fel lehet fedezni. A sötétség leple alatt megannyi fejtörő várja kalandorát, aki megfejti mindet és megszerzi a csodás kincseket.

A frissítés Xbox Series X-en 25 GB, PC-n és Xbox One-on körülbelül 20GB, míg PS4-en 4.55GB, valamint PS5-ön 6.75GB helyet foglal. Az 1.4.0-ás update november 11-én startol és december 2-ig tart.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!