Érkezhetnek hősök az Arcane sorozatból, az Idézők Szurdokába?

A LoL játékosok az Arcane egyik karakterét szeretnék a játékban viszontlátni, de nem azt amelyikre gondoltok!

November 6-án végre debütált a várva várt Arcane, ezzel nagyobb betekintést adva számunkra az egyre csak bővülő League of Legends univerzumba. Az animációs Netflix sorozat a régi, és új fanoknak is felkeltette az érdeklődését. Amíg az ikonikus hősök köré épültek a szálak, mint Jinx, Vi, Jayce, Viktor, Caitlyn, vagy az aranyos öreg tudós Heimerdinger, kaptunk megannyi mellékszereplőt is, és legnagyobb megdöbbenésre, egyikük szinte elvitte a show-t! Nem más, mint Zaun ellenállhatatlan örömlánya aki a legtöbb néző érdeklődésében részesülhetett, olyannyira, hogy a rajongók szinte már követelik, hogy magába a játékba is bekerüljön az imádnivaló karakter.

Ahogy Vi, Jinx és a bajtársaik visszatérnek a rablásból, betekintést nyerhetünk egy pillanatra a szegénység által sújtott zauni utcákra. A hátborzongató zöld köd, és az illegális tevékenységek tömkelege, igazán sok veszélyt, izgalmat, és érdekességet foglal magába. Azonban, ahogy a szerencsétlenek vidám bandája végigjárja az utcákat, egy különösen ördögi kinézetű Yordle-ra bukkannak, aki láthatóan elvarázsolta a rajongókat nőies misztikumával. Elterjedt egy digitális művész,
Kyon tweetje, amely arról fantáziál, hogy a karakter, a “cuccait” a Riften árulja. Több komment is érkezett ezzel kapcsolatban, egyesek már ikonikusnak nevezik a karaktert, valaki meg képességeket gyárt hozzá, minden esetre, akár viszontlátjuk még a karaktert, akár nem, a közösség szívébe már belopta magát!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!