V4FSF: Bemutatkoznak az angol stáb kommentátorai - 2. rész

V4FSF: Bemutatkoznak az angol stáb kommentátorai - 2. rész

Az International Online Cup hangjai az offline döntőn is velünk lesznek!

November 14. és 21. között ismét CS:GO-tól lesz hangos Budapest, hiszen pár nap és kezdődik a 2021-es V4 Future Sports Festival CS:GO bajnokságának offline döntője, ahol nem csak a csapatok, de a közvetítésen dolgozó stáb tekintetében is a legjobbakra készülhetünk.

Tegnap már bemutattuk az offline döntő első caster párosát, ma pedig itt a második duó, ami a szemfüleseknek, akik végig követték a V4FSF International Online Cup meccseit, már ismerős lehet.

Jamie "TheEternalJay" Martin

Jayt aligha kell bemutatni azoknak, akik követték az idei V4 Future Sports Festival zárt selejtezőjét, az International Online Cupot. A brit kommentátor CS:GO-ban és Rocket League-ben is rendszeresen feltűnik évek óta, az online érában pedig egyre több és jobb lehetőséget kap arra, hogy tehetségét bizonyíthassa.

Joshua "Dweg" Nathan

Dweg szintén ismerős lehet már a V4 IOC közvetítéseiről, ahol Jay partnereként volt látható az angol nyelvű közvetítéseken. Az ausztrál-brit kommentátor karrierje a Föld déli féltekén indult, de nem kellett sokáig várnia ahhoz, hogy tehetségét a legfontosabb régióban, Európában is megcsillogtathassa. Az online érát is itt töltötte, és többek között az IEM Fall EU RMR-on is dolgozhatott.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!