Így néz ki az ismert San Andreas-mém a GTA: Trilogy felújított változatában

Így néz ki az ismert San Andreas-mém a GTA: Trilogy felújított változatában

Már csak a megjelenés közelsége miatt is ötletes, hogy a felvételt megosztotta a fejlesztőgárda.

Ki ne ismerné a GTA: San Andreas ikonikus mondatát, amely azt követően hangzik el, hogy a játék főhőse, Carl Johnson "CJ" hazatér Liberty City-ből, az otthonához közel azonban a C.R.A.S.H. korrupt rendőrei, Tenpenny, Pulaski és Hernández fogadták Carl-t, akik karakterünket végül a rivális banda területén dobják ki egy rövid beszélgetést követően? Főhősünk fegyvertelenül, kevés pénzzel a zsebében az alábbi mondattal reagálja le a helyzetet:

"Ah sh*t, here we go again."

Íme a jelenet az eredeti, 2004-ben megjelent játékból:

A Rockstar a megjelenéshez közeledve (november 11-én 16 órától válik elérhetővé a játék) megosztotta a közöséggel ezt az ikonikus jelenetet a The Definitive Edition-ből, így fog kinézni a felújított változatban ez a rövid jelenet:

Bár maga a játék 17 éves, a jelenet több, mint 1 évtizeddel a San Andreas megjelenése után vált népszerűvé. Először 2015 januárjában (a Know Your Meme információi szerint) használta fel egy ZMOONCHILD nevű YouTuber az egyik videójában, ez a pár sor pedig szépen lassan egyre ismertebb lett, 2019-re pedig az egyik legnépszerűbb mém-reakcióvá vált. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!