Új játék érkezik a Riot Forge-tól, ismerkedjetek meg a Hextech Mayhemmel!

Új játék érkezik a Riot Forge-tól, ismerkedjetek meg a Hextech Mayhemmel!

Ismerd meg a Riot Games új játékát, a Hextech Mayhem-et!

A Hextech Mayhem, egy vadonatúj stílusú, LoL alapú, ugrálós-futkározós, 2D-s zenés játék. Ez rengeteg jelző, és furának tűnhet, bevallom számomra is az volt elsőre, de amikor megnéztem a videót, minden világossá vált.

Szóval mint tudjuk, mert a csapból is ez folyik, megjelent az Arcane című Netflix sorozat, ezért Riot bácsi rengeteg-rengeteg ajándékot, eseményt, reklámot, promot, és mindenfélét kitalált, hogy reklámozni tudja azt. Így történt ,hogy a Riot műhelyéből kikecmergett a Hextech Mayhem is. A koncepció, hogy felfedezzük Runeterrát az elbüvölő,de halálos Ziggs-el, végigmenetelve az előkelő Piltover kanyargós utcáin. Ha szeretnél lecsapni a játékra, itt van minden információ róla, amit csak tudni szeretnél.

A zenés játék november 16-ától lesz elérhető Switch-en, és PC-n, az utóbbi platformot előnyben részesítők ezt Steamen, Epic Store-ban, és a GOG.com-on keresztül tudják majd bekanalazni. A játék mindenhol előrendelhető, amelyhez tartozik egy limitált kiadású Ziggs kinézet is. A Netflix mobil applikációján szintén meg fog jelenni, bár erről hivatalos dátum még nincs, szóval mindenképp nézzetek be még később, amikor több információ áll már rendelkezésünkre. Ha szeretnél egy kis bepillantást nyerni ennek a pimasz apró Yordle huncut elméjébe, akkor ne keress tovább, hanem nézd meg a játék előzetesét!

A játék 2D-s stílusát bemutatva, Ziggs útnak indul, hogy káoszt teremtsen, míg Heimerdinger néhány aljas technikával igyekszik ezt megakadályozni, hogy véget vessen a szórakozásnak. Pusztíts, robbants, és garázdálkodd végig Piltover utcáit a Hextech Mayhem-ben.

Milyen is a rhythm runner játék?
Bár a ritmus címek aligha számítanak új koncepciónak, a Hextech Mayhem-hez hasonlót még soha nem láttunk. A játékosoknak át kell vezetniük Ziggst egy 2D-s téren, ahol az ugrásaidat úgy kell időzítened, hogy eltaláld a lebegő alakzatokat. Ezek ütemként működnek, amelyek együtt alkotják a cím hangsávját. Ahogy felfedezed Piltovert, a szintek változnak, és megismerkedhetsz néhány nyakat megmozgató új dallammal. Ez azonban még nem minden, mivel a játékosok feladata lesz az is, hogy elpusztítsák Heimerdinger néhány szörnyű alkotását, felhasználva újdonsült zenei tehetségüket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!