Temérdek ajándékot zsebelhetünk be a Riot oldalán!

Temérdek ajándékot zsebelhetünk be a Riot oldalán!

Ingyenes Arcane kapszulát is szerezhetünk a Riot oldalán

Nagy visszhangja lett a Riot Games által tervezett és rendelt, Netflixen elérhető Arcane sorozatnak. A toplisták élére már feltört, így a Riot megerősítette, hogy továbbra is folytatni fogják ezt a vonalat a későbbiekben. Mint megszokott, időszakonként rátehetjük a kezünket egy-két ajándékra szezononként, vagy ünnepekkor, így hát nem meglepő, hogy a Riot Games az Arcane sikerét, a saját ünnepének titulálta. Persze ez egy nagyon jó marketing fogás is, hogy a LoL játékosok érdeklődését még inkább felkeltsék a sorozat iránt, na de mit bánjuk mi, ha ezért ajándékokban részesülünk?

Nem kell mást tenni, mint ellátogatni a  “https://riotxarcane.riotgames.com/hu-hu/” oldalra és végigcsinálni a küldetés sorozatot. Javarészt beszélgetéseket kell végigolvasnunk, vagy átpötyögnünk, egy két kirakós, illetve logikai játék kíséretében, ami még egész szórakoztató is lehet. A zsákmányok a LoL-ban használt kinézettöredékektől kezdve, a VALORANT-os kiegészítőkig mind fellelhetőek.
Akit leginkább mégis a League of Legends zsákmány hoz lázba, annak elárulom, hogy Gwent kell keresnie, aki megkér majd minket, hogy beszéljünk Jhin-nel, és Sett-tel, illetve a boltossal. Ez a küldetés három kinézettöredékkel honorálja az elvégzett munkát. Akinek szüksége van egy kis angol nyelvű segítségre, az alábbi videó részletesen megmutatja a dolgokat!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!