V4FSF: A villám nem csap kétszer ugyanoda, nem úgy az eSuba!

V4FSF: A villám nem csap kétszer ugyanoda, nem úgy az eSuba!

Az IOC utáni visszavágóra készülhet az eSuba.

Ma már rengeteg olyan CS:GO és e-sport rajongó van, akik még nem is éltek 2004-ben, holott az eSuba például már akkor is a profi e-sport göröngyös útját taposta. Hihetetlen, de már 17 éve alapították a cseh és a szlovák hadszíntérre fókuszáló, de azért a nemzetközi vizeken is rendre szerepelő szervezetet.

A céljuk mindig is az volt, hogy elmélyítsék országukban az e-sportot, az e-sport iránti szeretetet és persze, hogy esélyt adjanak a fiatalok kibontakozására, akik talán az eSuba nélkül nem is ismernék fel, hogy mekkora tehetségük van egy-egy e-sport játékhoz. Olyan játékosok is feltűntek már az eSuba színeiben, mint ZEDKo, SHOCK, oskar vagy éppen STYKO.

"Már több, mint egy évtizede, hogy az eSuba Csehország és Szlovákia egyik legsikeresebb e-sport egysége, ami rendre feszegeti a nemzetközi határokat is." - olvasható honlapjukon.

Ez a célja a jelenlegi CS:GO csapatuknak is. Hazai fronton már számtalan alkalommal bizonyítottak, most azonban itt az ideje, hogy határikon túl is versenybe szálljanak. Pont ezért döntött úgy a Szlovák E-sport Szövetség, hogy az eSuba csapatát delegálja a 2021-es V4FSF offline döntőjére. Velük találkozhattunk már korábban is mi, nézők, hiszen a csapat részt vett az International Online Cup on is.

Ott karnyújtásnyira maradtak el a továbbjutástól, miután a sorsdöntő mérkőzésen kikaptak az ONYX csapatától. Most ttt a lehetőség, hogy visszavágjanak, hiszen a csapat a Play-In A csoportjában kapott helyet, a SINNERS, az NDE AGO és az ONYX mellett. Nem lesz könnyű dolguk, de ha csak 1-2 hibát ki tudnak küszöbölni az IOC-n mutatott játékukból, máris meccsben lehetnek.

Íme az eSuba CS:GO csapata

Dominik "blogg1s" Janita

Kor: 22

Nemzetiség: Cseh

Tapasztalat: 5 év profi szinten

Szerep: AWP-s

Legnagyobb eredmények: Sazka eLEAGUE Fall 2021 - 3. hely, Majstrovstva SR 2021 - 1. hely és Sazka eLEAGUE Spring 2020 - 2. hely

Lukáš "luko" Hrabčík

Kor: 20

Nemzetiség: Szlovák

Tapasztalat: 5 év profi szinten

Szerep: Rifler, irányító

Legnagyobb eredmények: Sazka eLEAGUE Fall 2021 - 3. hely, Majstrovstva SR 2021 - 1. hely és Sazka eLEAGUE Spring 2020 - 2. hely

Matěj "twist" Petráš

Kor: 22

Nemzetiség: Cseh

Tapasztalat: 5 év profi szinten

Szerep: Rifler

Legnagyobb eredmények: Sazka eLEAGUE Fall 2021 - 3. hely, Majstrovstva SR 2021 - 1. hely és Sazka eLEAGUE Spring 2020 - 3. hely

Martin "Pechyn" Pechoušek

Kor: 23

Nemzetiség: Cseh

Tapasztalat: 5 év profi szinten

Szerep: Rifler

Legnagyobb eredmények: Sazka eLEAGUE Fall 2021 - 3. hely, Majstrovstva SR 2021 - 1. hely és Logitech G Cup - 1. hely

Lukáš "sAvana1" Lintner

Kor: 18

Nemzetiség: Szlovák

Tapasztalat: 2 év profi szinten

Szerep: Rifler

Legnagyobb eredmények: Sazka eLEAGUE Fall 2021 - 3. hely és Majstrovstva SR 2021 - 1. hely

Tomáš "benq1" Masaryk

Kor: 31

Nemzetiség: Szlovák

Tapasztalat: 6 év játékosként és 4 év edzőként

Szerep: Edző, ex-irányító

Legnagyobb eredmények: MSI Games 2016 - 1. hely (játékosként) és Sazka eLEAGUE Fall 2021 - 3. hely, Majstrovstva SR 2021 - 1. hely (edzőként)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!