Az egyik FUT Heroes kártya már másodjára akasztja ki a FIFA 22-t

Az egyik FUT Heroes kártya már másodjára akasztja ki a FIFA 22-t

Megint dühösek a kiadóra a játékosok, teljes joggal, ugyanis a Chelsea korábbi kiválóságának lapját nem képesek normálisan kijavítani.

A FUT Heroes kártyák voltak a FIFA 22 Ultimate Team egyik legnagyobb újdonságai, és rövid idő alatt igen népszerűvé váltak a piacon. Az egyik hősnél előforduló hiba viszont nagy galibát okoz, ugyanis a kezdőbe pakolva lehetetlen vele mérkőzést játszani.

Általában elmondható, hogy elég jó lapokat kaptak az új FUT Heroes labdarúgók, ezért nem csoda, ha bárki, aki szerez belőle egyet az igyekszik beépíteni. De nem minden fenékig tejfel. A játék és a promó megjelenését követően Joe Cole-nál fellépett probléma miatt a játékosok kaptak egy hibaüzenetet, miszerint gond van a lapjával, ezért nem tudtak vele meccset indítani. Az EA-nak ki kellett adnia egy javítást, hogy ez megoldódjon.

Viszont a Title Update #3 élesítése után Joe Cole ismét borzolja a játékosok idegrendszerét. Úgy tűnik hiába javították ki az első bakit, itt az újabb. Cole-lal a játékosok nem tudnak szerződést kötni. Egy Reddit felhasználó, CallMeFebrox egy videóban mutatta meg, hogy Cole-nak már nincs aktív szerződése, ami azt jelenti, hogy nem lehet mérkőzést játszani emiatt, és hiába is igyekezett felhasználni a contractjait, nem működött.

Más játékosok jelentései szerint ez csak akkor válik problémássá, ha a FUT Hero játékosnál a szerződések száma eléri a nullát. Ha van még rajta több, akkor lehet őt használni, amíg el nem fogy a contract.

Mondanunk sem kell a rajongók dühösen reagáltak a videóra, és újfent üzentek az EA-nek, amiért hagyták, hogy egy nevetséges hiba ugyanazzal a hős kártyával másodszor is szétbarmolja a játékot. Az EA még nem kommentálta az esetet, és egyelőre nem világos, hogy készül-e javítás, vagy a játékosoknak várniuk kell a következő frissítésig.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!