Felfedte jövőbeli terveit a Bethesda - lesz Fallout 5, valamikor a jövőben

Felfedte jövőbeli terveit a Bethesda - lesz Fallout 5, valamikor a jövőben

Maga a cég elnöke beszélt a célokról.

Bővebben beszélt a Bethesda terveiről Todd Howard, a cég elnöke egy, az IGN-nek adott interjúban. Szóba került a Fallout-sorozat, valamint a fejlesztőgárda másik két játéka, a Starfield és az Elder Scrolls is.

Elsőként a Fallout 5 került szóba. Howard arra a kérdésre, hogy "van-e a Bethesdának bármilyen terve a Fallout-sorozattal", Howard úgy válaszolt, hogy egy legelső vázlat el is készült a játék kapcsán, amely nagyvonalakban határozza meg, miről is fog szólni, egy igen rossz hírrel zárta válaszát: az elkövetkezendő néhány évben még a játék fejlesztése sem valószínű.

Ennél a pontnál került szóba az első bekezdés végén említett két játék. Howard úgy nyilatkozott, hogy "elsődleges fókuszunk jelenleg a Starfield-en van, ezt követően pedig az Elder Scrolls 6 lesz a célunk". Azonban előbbire sem fogunk keveset várni: jelen állás szerint ugyanis 2022 novemberében jelenhet meg a sci-fi RPG játék.

Ami pedig az Elder Scrolls 6-ot illeti, nos ott teljesen sötétben tapogatózás megy. Az egyetlen rajongói teória is arról szól, hogy a játék valószínűleg Hammerfell-en fog játszódni - legalábbis egyesek a fenti trailer videóból ezt következtették ki -, tekintve viszont, hogy ezt a címet mindenképpen a Starfield megjelenése után kezdenék el fejleszteni, úgy akár 2023 eleje is lehet az első időpont, amikor a Bethesda mond konkrétumot az Elder Scrolls 6-ról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!