Újabb e-sport játék felé nyitott az FC Barcelona

Újabb e-sport játék felé nyitott az FC Barcelona

Ezzel a 4. e-sport játékban is képviselteti magát az együttes.

Hivatalos Twitter-oldalán jelentette be az FC Barcelona, hogy újabb e-sport játékban kíván részt venni a katalán csapat. Ennek értelmében csatlakoznak a 2022-es Superligához, amely jelenleg a legnagyobb spanyol e-sport bajnokság.

A Superliga első szezonja még 2011-ben került megrendezésre, évente két lebonyolítással. A versenyről két csapat juthat ki a European Mastersre, amelyen több, európai nemzeti bajnokság legjobbjai vehetnek részt. A 2021 nyarán megrendezett, eddigi utolsó Superligát a Vodafone Giants nyerte meg, míg az ezüstérmes az UCAM Esports Club lett, a European Mastersen a legjobb 8-ig menetelt végül mindkét gárda a 16 csapatos tornán.

Az FC Barcelona ezzel a 4. e-sport játékban képviselteti magát, jelen van ugyanis még eFootball-ban, Rocket League-ben és Hearthstone-ban is a katalán sztárcsapat. A League of Legends-csapatuk felállása jelenleg viszont ismeretlen, egyelőre "csak" az egyesület részvétele a biztos azok után, hogy megszerezték az előző szezon 7. helyén záró S2V Esports férőhelyét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!