Leállt a Rockstar Launcher, a legtöbb PC-s szolgáltatás érintett

Leállt a Rockstar Launcher, a legtöbb PC-s szolgáltatás érintett

Csütörtök este óta nem érhető el a Rockstar Launcher, azóta se orvosolták a problémát.

Nem túl zökkenőmentes a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition megjelenése. November 11-én magyar idő szerint délután4 órától érhető el a játék bárki számára is, azonban nem sokkal később, este 20:30-kor már arról számolt be közösségi oldalán a Rockstar Games, hogy karbantartás miatt leállítják a Launchert és az online szolgáltatásokat.

Azóta viszont nem arról érkezett újabb közlemény, hogy elhárult a probléma: péntek délelőtt 10:55-kor ugyanis további türelmet, illetve megértést kért a fejlesztőgárda a rajongóktól, amíg a problémákat el nem hárítják. Ebben sem osztottak meg viszont semmilyen becslést, hogy körülbelül mikor lesznek ismét elérhetők az online szolgáltatások.

A Rockstar Games Status oldalán valóban az látható, hogy a Rockstar Launcher semmilyen formában sem működik jelenlegbeleértve a bejelentkezést, az áruházat, a felhőt, illetve a meglévő játékok letöltését is. A GTA Online és a Red Dead Online pedig minden platformon ugyanúgy működik - kivéve PC-n.

Több, mint fél napja nem érhetők el a játékok és alkalmazások online részei

Ezzel párhuzamosan a Rockstar áruházából levették a fejlesztők a The Definitive Edition PC-s változatát, erre a platformra ideiglenesen nem lehet megvásárolni a játékot. Konzolokra (PS, Xbox, Switch) továbbra is beszerezhető, egyelőre viszont a PC-seknek kell egy kicsit várniuk - nagy valószínűséggel a Launcher megjavulásával együtt tér vissza a trilógia az áruházba.

Péntek 13:00 órakor a probléma továbbra is jelen volt, amennyiben ismét elérhető lesz a Launcher, úgy cikkünket frissítjük.

Frissítés (péntek 19:00) 

Péntek este 19:00 órakor a rendszer továbbra sem működik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!