V4FSF: Banks és pasha felelnek majd a hangulatért

V4FSF: Banks és pasha felelnek majd a hangulatért

Banks és pasha is csatlakoztak az angol stábhoz.

Nincs jó műsor jó vezető nélkül, a V4 Future Sports Festival 2021-es kiadására pedig a világ egyik legjobbja, James Banks érkezik azzal a céllal, hogy november 14-21-ig segítse az elemzők elméjének tartalmát minél szórakoztatóbb és közérthetőbb formában a közönség elé tárni a nemzetközi stáb tagjaként. Ha pedig ez sem lenne elég, a V4 régió talán legnagyobb élő legendája, Pasha ismét Budapestre utazik majd Lengyelországból. Íme a legfontosabb tudnivalók mindkettejükről.

James Banks

A 31 éves, brit származású James Banks London környékén nőtt fel. 2002 óta tartó esport karrierje során Counter-Strike 1.6-ban játékos is volt, de igazán ismertté a médiához köthető szerepköreiben vált: az évek alatt láthattuk őt kommentátorként, újságíróként, kérdezőként és természetesen műsorvezetőként is számtalan versenyen a világ minden pontján. Banks jelenleg Kijevben él, és a gyakori médiaszereplései mellett a BanKs Esports nevű marketingügynökség vezetője - ezt a vállalkozást különböző esporthoz és gaminghez köthető marketing szakértői tevékenysége nyomán kezdte el. Továbbá ő az Alliance VALORANT csapatának menedzsere a divízió alapítása óta.

Megannyi emlékezetes pillanat és torna köthető Banks nevéhez, de talán mindennek a csúcsa a PGL Major Stockholmon végzett interjús munkája. A játékosokkal ebéd közben beszélgetős anyagok mélységükben és autenticitásukban is a legjobbak közé emelik őt ezen a terepen. Banks most jár majd először Budapesten, így V4 FSF-en is, de már alig várja, hogy a magyar fővárosba is elhozza az ő rá jellemző energiát. Mi pedig alig várjuk, hogy ez az energia a tőle megszokott izgalmas beszélgetésekben bontakozzon ki.

Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski

Pasha, Papito, a Bicepsz. A Counter-Strike hosszú történelmének talán egyik legismertebb figurája a lengyel származású pashaBiceps, aki játékosként mindenidők egyik legsikeresebbjének számít a mai napig. CS 1.6-ban a Golden Five nevű nemzeti felállás oszlopos tagja volt. CS:GO-ban pedig ennek az ötösnek a magjával együtt a Virtus.pro-ban igazi legendává vált: Majort nyert 2014-ben Katowicében, számtalan nagy tornán bizonyított AWP-s játékosként, egy időben ő volt az egyik legjobb ebben a szerepben. A Virtus.plow 2017-ben majdnem kétszeres Majorgyőztes lett Atlantában, az eredeti csapat utolsó tánca pedig az EPICENTER 2017-en történt, ahol a valaha volt egyik legjobb CS:GO döntőben 2:3-ra kaptak ki az SK-tól.

Pashának nem csak a Counter-Strike törtélemkönyvének oldalain van bérelt helye, de a V4 Future Sports Festivalokon is. 2018-ban döntőt játszott a mousesports ellen a teljes aréna támogatását élvezve, 2019-ben pedig visszavonulását követően influencerként olyan emlékezetes pillanatokat hozott el a játék szerelmeseinek a közvetítésen, mint az alábbi videó, ahol Draulont a "VP-ellenes" megnyilvánulásai után a vállán vitte el az elemzőasztaltól. Az idei V4FSF-en november 19-21. között lesz velünk a lengyel sztár, amire érdemes felkészülni, ugyanis szórakoztató tartalmakból és bicepszből ezúttal sem lesz hiány!

Kövess Minket!