Visszatérhet a Liquid sztárja?

Visszatérhet a Liquid sztárja?

Úgy tűnik, nem mindenkinek vált be a VALORANT.

"A CS:GO killer." Hetekig, hónapokig hallhatuk ezt a VALORANT megjelenése előtt, sokszor még talán most feltűnik a mondat, pedig a VALORANT egyelőre messze van attól, hogy akárcsak megingassa a CS:GO sikereit. Sőt, úgy tűnik már az sem ördögtől való, hogy a VALORANT játékosok inkább visszamennek CS:GO-zni.

Az Upcomer forrásai szerint Nicholas "nitr0" Cannella pont erre készülhet. Az amerikai játékos volt kvázi az első igazán nagynevű, tier 1-es CS:GO játékos, aki anno játékot váltott. 2020 augusztusában intett búcsút addigi csapatának, a Liquidnek, majd karrierét a VALORANT térfelén, a 100 Thieves színeiben folytatta.

A források szerint a 100T hamarosan lecseréli edzőjét, FrosT után pedig nitr0 lehet a következő. Mindezt csak alátámasztja az, hogy november első hetét gyakorlatilag végig CS:GO-zta nitr0, ráadásul régi csapattársa, ELiGE mellett.

Egyelőre persze semmi sem kőbevésett, az viszont biztos, hogy régi csapatánál, a Liquidnél pont lenne helye, hiszen FalleN és Stewie2K lehetséges távozásáról már mi is hírt adtunk.

Frissítés (12.08)

A cikk publikálása óta új információk jöttek nitr0 felől. Az amerikai játékos hivatalosan is bejelentette, hogy elhagyta a 100 Thieves VALORANT csapatát. A CS:GO rajongók máris örömtáncot járnak, de nitr0 egyelőre nem mondott semmi konkrétat a jövőjével kapcsolatban, csak annyit, hogy hamarosan jönnek a részletek. 

Egyelőre tehát koránt sem biztos, hogy tényleg visszajön a Liquid CS:GO csapatába, eddig viszont a sztori minden kirakós része egybevág.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te örülnél nitr0 visszatérésének?

  • 64 %
  • 36 %