V4FSF: Rögtön az első meccsen meglepték a Gambitet

V4FSF: Rögtön az első meccsen meglepték a Gambitet

Szerinted kik esnek majd ki a versenyből ma este?

Aki az offline döntő első napjától figyeli a meccseket, az tudhatja, hogy eddig gyakorlatilag minden nap meglepetéseredmények születtek. Ha végeredményekben nem is, a mérkőzések szorosságát tekintve mindenképpen. Ma délelőtt már a Main Stage szakasza kezdődött el a 2021-es V4FSF offline döntőjének, megérkeztek és szerverre léptek a meghívott csapatok, a meglepetések azonban így sem maradtak el.

Papíron könnyű nyitómeccseknek tűntek a mai Bo1-ek, ez azonban már rögtön az elsőn felborult. A HLTV ranglista 3. helyéről érkező Gambit jókora pofonba szaladt bele, 9-16-ra kaptak ki a Magyar E-sport Válogatottat is kiejtő Fiendtől. Meccs közben csak kerestük az állunkat, egyszerűen nem tudtuk honnan húzta elő ezt a formát a Fiend vagy, hogy mi lehet a baj a Gambitnél?

Furcsamód utóbbi kérdésre a rákövetkező meccseken kaptuk meg a választ. A BIG vs eSuba és a SINNERS vs Entropiq meccsen is azt láttuk, hogy a papíron erősebb csapatok egyetlen egy pillanatra sem adták fel. Különösen a BIG játékosai arcára ült ki az eltökéltség és koncentrációjukból nem engedtek akkor sem, amikor nagy vezetést tudhattak magukénak.

Egyedül a Movistar Ridersnek gyűlt meg a baja papíron gyengébb ellenfelével, de ők legalább foggal-körömmel küzdöttek a győzelemért. Az Enterprise azonban óriási meglepetést okozott, Bo1-ben, egyik legjobb pályájukon, Overpasson tudtak nyerni a spanyolok ellen. Megérdemelten húzták be a győzelemért járó 3 pontot, bátran tudtak játszani a Movistar ellen, végig tudták vinni a saját köreiket, más pedig nem is érdekelte őket. Matys és Adejis még a nehezebb köröket is meg tudták fordítani, így végül magabiztos győzelmet tudtak aratni.

A Main Stage nyitómeccseinek eredményei:

  • Gambit 9:16 Fiend
  • BIG 16:10 eSuba
  • Entropiq 16:2 SINNERS
  • Movistar Riders 11:16 Enterprise

Ezzel azonban még nyitva áll az ajtó a Gambit előtt, akárcsak a SINNERS, az eSuba és a Movistar Riders előtt is. Egyelőre még nem estek ki, ők négyen a ma esti órákban játszanak még egy-egy Bo3-mas meccset. Ott azonban már nem hibázhat senki, az esti meccsek győztesei életben maradnak, a veszteseknek viszont pakolniuk kell majd.

A Main Stage nyitónapjának még előttünk álló menetrendje:

  • 15:30 - Gambit vs eSuba
  • 19:00 - SINNERS vs Movistar Riders

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!