Esport1 patch notes: Megérkezett a Facebook belépés

Esport1 patch notes: Megérkezett a Facebook belépés

Az új funkció lehetővé teszi, hogy még egyszerűbben lépj be meglévő profilodba, vagy ha nincsen, létrehozz egyet!

Amióta elindult az Esport1 közösség, arra törekszünk, hogy új és hasznos funciókkal bővítsük nektek az oldalt, most pedig újabb ilyen fejlesztéshez érkeztünk el, már elérhető a Facebook belépés funkció!

Mire jó ez?

A Facebook belépéssel drasztikusan felgyorsítható a regisztráció az oldalra, hiszen ha be vagy jelentkezve Facebookra az adott eszközön, csak két adatot kell neked bepötyögnöd az oldalra, minden mást intéznek a rendszerek.

Hogyan használjam?

Kétféleképpen tudod! Ha már van Esport1 profilod, amit email címmel, vagy Good ID-val regisztráltál, akkor a profiloldaladon könnyedén összekötheted azt a Facebook fiókoddal.

Ha még nincs Esport1 fiókod, akkor pedig egyszerűen csak csinálj egyet úgy, hogy ezt a funkciót választod. Mindössze annyit kell tenned, hogy az Esport1 Facebook applikációjának jóváhagyod, hogy felhasználja azokat az adataidat, amiket az email címmel való regisztrációnál is megadnál, majd beírod a születési dátumodat, és a nick nevedet! Ugye milyen egyszerű?

Próbáld ki, ha még nem tetted!

Véleményed megosztás most már még több pontot ér

Új, vagy meglévő E1 profiloddal már írhatsz is közvetlenül az oldalon a cikkek alá, és az eddigi 1 E1 pont helyett ez most már 3 pontot ér! Oszd meg véleményed az E1 közösség többi tagjával, és kerülj egy nagyobb lépéssel közelebb a kitűzött nyereményhez!

Ha már beléptél, vidd haza Te az Xbox Series X-et!

Pazar kis nyereményjátékot hoztunk az Esport1 közösség tagjainak karácsonyra, ha már megvan a fiókod, szállj be az Xbox Series X játékába!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!