Eltiltás után ilyen baromsággal is rég támadták be az EA-t és a FIFA 22 közösséget

Eltiltás után ilyen baromsággal is rég támadták be az EA-t és a FIFA 22 közösséget

Tyler „Trainwreck” Niknam a közösségi médiában förmedt rá egy nevetséges indokkal az EA-re a FIFA 22 miatt.

A sztori röviden és tömören arról szól, hogy Trainwrecket az EA eltiltotta egy 50 ezer dolláros Apex Legends versenytől, mert a streamer szerencsejátékkal kapcsolatos tartalmakat is sugároz a csatornáján.

November 1-jén Nicholas 'NICKMERCS' Kolcheff osztotta meg a nagyérdeművel, hogy az EA nem akarta, hogy Train részt vegyen az 50 000 dolláros Apex Legends versenyén. Akkor az okot nem részletezte, viszont utána nem sokkal maga az érintett erősítette meg, hogy ez a szerencsejáték tartalmainak volt köszönhető. Erre reagálván Train korruptnak nevezte az EA-t, majd november 15-én újra olajat öntött a tűzre. Egy rajongója ugyanis küldött neki képet egy FIFA 22-es mezről, amelyen szintén egy szerencsejátékkal foglalkozó oldal reklámja is fellelhető.

„Nem olyan régen az EA azt mondta Nicknek, hogy nem akarnak engem a versenyen látni, mert szerencsejátékokkal is foglalkozom. Az egyik nézőm viszont talált egy ilyen szerelést a FIFA 22-ben. Micsoda rohadt bohócok.”

A képen látható mez a Watford F.C szerelése. Az egyik szponzoruk éppen a Stake.com, amely egy kripto kaszinó és sportfogadási platform. Ezzel azonban nem tud mit kezdeni az EA Sports, hiszen szerződésben áll a Premier League-el és a csapatokkal, tehát a teljesen hiteles megjelenítés miatt egy az egyben olyan mezeket hoznak létre a játékban, mint azt láthatjuk a valóságban. Ez viszont nem az EA Sports reklámja, alapvetően ehhez semmi közük ebből a szempontból. Éppen ezért sokan nem láttak ebben semmi kivetnivalót a döntésben és inkább Traint hibáztatták, hogy nem vehetett részt a versenyen. Train persze nem értett egyet.

„Szent sz*r. Akik ezt mondják, tényleg nem értik a dolgot. Ha csak fél agyatok lenne, rájönnétek, hogy az érveléseitek még rosszabbá és képmutatóbbá teszi a helyzetet."

Nem csoda hát, hogy Train szerencsejátékos streamjeit komoly kritika érte. Ráadásul egy ponton jelentős összeget vesztett, és fontolóra vette, hogy abbahagyja. Ennek ellenére még nyereséges neki ez a dolog, és azt se felejtsük el, hogy rengeteget adományozott is idén. Döntsétek el ti, hogy szerintetek kinek is van igaza.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kinek van igaza?

  • 67 %
  • 33 %