Megjelent a Riot Forge első két játéka, és további címeket is bejelentettek

Megjelent a Riot Forge első két játéka, és további címeket is bejelentettek

A Riot Forge azzal a céllal indult útnak, hogy külsős játékfejlesztőkkel együttműködve a League of Legends világán alapuló alternatív videójátékok szülessenek, nem csak PC-re, hanem kifejezetten konzolokra is.

A Riot Games kiadója, a Riot Forge hivatalosan is piacra dobta az első két elkészült játékát. A Ruined King: A League of Legends Story™ egy egyjátékos RPG játék, mely a League of Legends univerzum két területére, Bilgewaterbe és az Árny-szigetekre kalauzolja a játékosokat. Bilgewater a szörnyvadászok, kalózok, alvilági tagok otthona, míg az Árny-szigetek a nem is olyan régen mindent beborító fekete-köd, és megannyi egyéb rettenet forrása.

A Ruined King: A League of Legends Story™ már elérhető PC-n a Steam, a GOG.com és az Epic Games Store kínálatában, valamint egyaránt megvásárolható Nintendo Switch-re, Xbox One-ra, és PlayStation 4-re. Hamarosan pedig a játék next-gen verziója is megjelenik, így PlayStation 5 és Xbox Series X konzolokon is játszható lesz. A PS4, és XONE verzió tulajdonosai ingyenesen frissíthetnek az új verziókra.

A Hextech Mayhem: A League of Legends Story™ egy ritmikus runner játék, amiben a játékosnak ugrásokat és támadásokat kell bemutatnia, követve a zene ritmusát, hogy átjusson az akadályokon, kiiktassa ellenfeleit, és további őrült láncreakciókat indítson be. 

A Hextech Mayhem: A League of Legends Story™ már elérhető Nintendo Switch-en, valamint PC-n a Steam, a GOG.com és az Epic Games Store kínálatában, hamarosan pedig a Netflix mobile appban is megtalálható lesz.

További készülő League of Legends történetek

A Riot Forge további, fejlesztés alatt álló játékokat is bejelentett, melyek ugyanúgy a LoL univerzum egy szeletére koncentrálnak.

A Song of Nunu: A League of Legends Story™ 2022-ben válik elérhetővé. Ez a szívmelengető singleplayer kalandjáték konzolra és PC-re egyaránt elérhető lesz, és a LoL játékosok egyik kedvenc páros karakterének, Lulunak és Willumpnak a kalandjait szövi tovább, Nunu rég elvesztett édesanyját kell megkeresnünk.

A CONV/RGENCE: A League of Legends Story™ egy singleplayer 2D platformer játék lesz, mely az idő manipulálásának képességével érkezik, és szintén 2022-ben jelenik meg.

Kövess Minket!



Te lecsapsz valamelyik játékra?