Hirdetés

Légy részese a V4FSF 2021 livestreamjének egy szelfivel!

Egy innovatív sporttechnológiai megoldásnak köszönhetően lehetőségetek nyílik egyenesen a CS:GO és FIFA 22 livestreamjében megmutatni, hogy melyik csapatnak szurkoltok a mérkőzések során.

Hirdetés

Szuper látni, hogy egyre többen követitek figyelemmel a V4 Future Sports Festival eseményeit. Idén szerettük volna tovább fokozni a meccsnapi hangulatot, így összefogtunk a ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ csapatával, akiknek az innovatív megoldásával ti is a livestreamek részesei lehettek. A Seyu platformjain keresztül motiváló üzenetekkel ellátott szurkolói fotókat tudtok posztolni egyenesen az élő közvetítésekbe. Így otthonról is meg tudjátok mutatni, melyik csapatnak drukkoltok, a játékosok pedig látni fogják, hogy milyen sokan mellettük álltok, hiszen a felkészülő szobákban ők maguk is egy képernyőn keresztül találkozni fognak a beküldött képekkel.

Hogyan működik?

A Seyu applikáció bárki számára ingyenesen letölthető az okostelefonokhoz tartozó webáruházakból, de a fotóküldés egy speciális, erre az eseményre
létrehozott weblinken keresztül is megoldható. A fotó elkészítése után, a jóváhagyást követően a kép az esemény nevével fémjelzett és a kiválasztott csapatnak / játékosnak megfelelő keretet kap, amelyen megjelenik a kiválasztott szurkolói üzenet is. Az így létrehozott kép bekerül a CS:GO döntőjének és a FIFA 22 bajnokságának livestreamjébe, valamint a játékosok felkészülő szobáiban egy TV képernyőn is megjelennek.

Ráadásul a szervezők egy kis meglepetéssel is készültek a legnagyobb szurkolók számára. A két játék végét követően a játékosok által kiválasztott képek beküldői egy dedikált V4FSF-es powerbankot kapnak ajándékba (CS:GO esetén 4 db, FIFA 22 esetén 2 db ajándék kerül kiosztásra).

Ahhoz, hogy szurkolóként bekerülj a streambe, nem kell mást tenned, mint:

  1. Töltsd le a ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ alkalmazást (Android: bit.ly/Seyu_Android, iOS: bit.ly/Seyu_iOS) vagy használd az alábbi weblinket: https://bit.ly/V4FSF2021_selfie (Kérünk böngészőből nyisd meg a linket!)
  2. Jelentkezz be Google vagy Facebook fiókkal
  3. Válaszd ki kedvencnek: V4 Future Sport Festival (az applikáció használata
    esetén)
  4. Válaszd ki az aktuális eseményt
  5. Készíts egy fotót, adj hozzá egy szurkolói üzenetet, majd oszd meg a képet!

FONTOS: Az automatikus képelforgatás legyen bekapcsolva!

A szurkolói képek könnyedén megoszthatók a közösségi média felületeken. A Seyu a beérkezett szurkolói képeket egy albumban közzéteszi. Kövesd a Seyu és a V4 Future Sports Fest oldalát, hogy időben értesülj a fotógyűjteményekről.

Jó szurkolást!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés