Ezt a

Ezt a "nemkívánatos" kártyatípust módosítani kellene a FIFA 22-ben

Az EA új életet akart lehelni a Team of the Week promóba, de a rajongók egy nagy része szerint az ígéretes ötlet eddig rosszul valósult meg.

A Team of the Week (hét csapata) az Ultimate Team egyik legrégebbi hagyománya, amely már a FIFA 10 óta boldogítja a játékosokat. A FIFA 22-ben aztán az EA egy kissé megújította ezt azzal, hogy mostantól már a Featured (kiemelt) TOTW kártyák is elérhetőek. Bár a rajongók eleinte úgy érezték, hogy ez jó ötlet, mostanra inkább már úgy gondolják, jobban be lehetett volna építeni a játékba.

A kiemelt TOTW-játékosok az EA arra irányuló törekvései lennének, hogy egy általában alacsony besorolású in-form lapot életképesebbé tegyenek a legjobb minősítésű metakártyákkal szemben. Részben azért, hogy a piaci értékük emelkedjen, részben pedig azért, hogy a FUT-ban több lehetőséget biztosítsanak a posztokat illetően. Minden TOTW keretben volt egy olyan játékos, aki alapvetően 80-nál kisebb ratinget kapott volna, emiatt pedig - legfeljebb - 84-ig megnőtt az értéke. A Featured volnal Ivan Toney-val kezdődött az első héten, míg Jonas Hoffman gazdagította a sort legutóbb.

A Reddit felhasználók közül sokan viszont úgy gondolják, hogy a fejlesztők szinte minden héten a „rossz játékost” választják ki, így a Featured kártyák kevésbé izgalmasak. Ezt egy képpel is alátámasztották, melyről leolvasható, hogy egyiknek az ára sem haladta eddig meg a 20 000 coint. Mostanra pedig beleuntak a játékosok és egyre másra jönnek a negatív kommentek:

„Még egy dolog, amit az EA nagyszerűvé tudott volna tenni.”

„Adjanak nekünk egy olyan kiemelt TOTW-t, amelyet valójában szeretnénk, vagy egyáltalán ne is legyen ilyen a játékban.”

„Nem igazán értem ezeket a választásokat.”

Csak, hogy érzékeltessük: például a TOTW 5-ben az EA Damian Suarezt jelölte meg Featured lapnak Jude Bellingham helyett, akit az év elején még a pont ennek a promónak a marketingjére használtak fel. Bellingham a Borussia Dortmundban játszik, és angol játékosokkal is linkelhető, ami azt jelenti, hogy sokak keretébe illeszkedhetne. Míg Suárez csak a spanyol csapatokba illik bele.

Hogy mi az igazság azt nehéz eldönteni, viszont volt még egy komment, ami talán sokak hőbörgését semmisé teheti:

„Választottak néhány rosszat ez igaz, de azért akadtak köztük jók is. Suárez félrement, de Tavernier, Clauss vagy David nagyszerű lapokat kaptak szerintem. A Featured kártyák lényege, hogy az alacsonyabb besorolású labdarúgókat jobban használhatóvá tegye számunkra, nem pedig az, hogy azonnal meta is legyen mind.”

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Mindegy, az EA szimplán nem ért hozzá

  • 29 %
  • 0 %
  • 71 %