Megvan a válasz miért bukják el sok meccsüket a FIFA játékosok, szinttől függetlenül

Megvan a válasz miért bukják el sok meccsüket a FIFA játékosok, szinttől függetlenül

Egy játékost felidegesítette, hogy nem tud nyerni, ezért a mélyére ásott a dolognak, és bizony talált is magyarázatot.

Valószínűleg mindenkinek vannak jobb és rosszabb időszakai a FIFA játékokban. Az viszont különösen érdekes, hogy időnként egyszerűen képtelenség nyerni. Mindegy milyen kerete van valakinek, lényegtelen a taktikai beállítás, és az is, hogy milyen szinten játszik. A FIFA istenei nem engedik győzni, és ebből akár sorozat is lehet, és a Netflixes alkotásokkal (na nem mindegyikre értendő ám) szemben ebből nem látna szívesen az ember egy újabb évadot, mégis rákényszerűl, mert a vereségek csak halmozódnak.

Egy játékosnak ebből lett elege, és nagyon kiváncsi volt arra, hogy neki nem megy vagy esetleg van-e valami a háttérben, hiszen olyan érzése volt, mintha egyenlőtlen feltételek mellett küzdhetnének a szemben álló felek a meccsben. Ti is éreztétek már ezt nem igaz? Nos SpawnrLeiva nem csak utánajárt, de sajnos talált is valamit erre vonatkozóan.

A kutatása nyomán arra derült fény, hogy főként a szerverek a hibásak ebben a kérdésben. Ugyanis úgy vannak bekonfigolva, hogy egy rosszabb kapcsolatnál élesedik egy Lag Compensation funkció, aminek a feladata az lenne, hogy a két fél közötti adat késéseket amennyire csak lehet redukálja. Ez papíron jól hangzik, azonban a valóságban ez maga a pokol, ugyanis a rendszer úgy működik, hogy csak az egyik játékos részesül a Lag Compensation előnyeiből - miközben 1 másodperces különbség is lehet a reakcióidők között. Tehát a másik mindegy mit csinál, ugyanúgy ratyi körülmények között kell teljesítenie, ami így többszörös hátrányt jelent, és szinte el is lehet felejteni a győzelmet.

Összességében azt lehet tehát mondani, hogy ezért van az, hogy a meccsekben egyszer csak elindul egy folyamat, melynek hatására a pályán futkározó játékosok mintha elfelejtenének focizni. Rosszul, pontatlanul passzolnak, a lövések nem oda mennek ahova céloztál, és még lehetne folytatni a sort. Az EA Sports pedig jelen állás szerint nem igazán teper azért, hogy ez megváltozzon, és jobb feltételek mellett mérkőzhessünk meg egymással, ami rettentően szomorú és sajnálatos.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!