Új Terminátor-játék a láthatáron?

Új Terminátor-játék a láthatáron?

A Reef Entertainment kódrejtvényét hamar megfejtették a rajongók, mely valószínűleg egy teljesen új rész érkezését harangozza be.

A Terminator: Resistance egy kissé igazságtalanul elfeledett FPS lett, amelyet a Teyon fejlesztett és a Reef Entertainment adott ki. Maga a program az első két film jövőjében játszódik, a hátterét pedig nem más adja, mint a "Future War" szcenárió.

A Terminator: Resistance kapott hideget-meleget, sokan panaszkodnak a kiforratlan mesterséges intelligenciára, illetve a lövöldözős mechanika miatt is többen elégedetlenkedtek. De mindezek ellenére szép kis népszerűségre tett szert a Reef Entertainment játéka, és ezt a Steamenleadott értékelések is bizonyítják.

Most pedig nagyon úgy fest, hogy újabb Terminator-játék érkezik. A Real Entertainment ugyanis közzétett egy tweetet, amelyen egy szakadt egyenruhát és egy sor utasítást látható. Ez az üzenet pedig a tweet szerint egyenesen John Connortól érkezett, az ellenállás vezetőjétől.

Persze a franchise rajongótábor hamar megfejtette a kódot. A rejtvényben pedig az áll, hogy találkozniuk kell a DN38416-tal, hogy az eltűnt lakosok nyomába eredjenek. A számok és betűk pedig közvetlen Kyle Reese őrmesterre utalnak, aki az első Terminátor-film egyik releváns szereplője.

Meglehet, hogy ez csak egy DLC lesz a Terminator: Resistance-hez, de erős a gyanúnk, hogy ehelyett egy teljesen új Terminátor-játékot harangozott be a fejlesztőcsapat ezzel az ötletes képpel. Hiszen Reese megy vissza az időben, hogy Sarah Connor segítségére siessen, így lehetséges, hogy ez egy olyan új rész lesz, amely Kyle Reese múltba utazása előtti történetét meséli el.

Szerintetek mi készül? Nektek, hogy tetszett a Terminator: Resistance?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!