League of Legends Project L : megjelenési dátum, hősök, játékmenet

Szereted a League of Legends játékot, de néha jobban esne egy intenzívebb harc? Ne is mondj többet, érkezik a Project L!

A “Project L” a Riot Games közelgő verekedős játéka, amely a League of Legends univerzumában játszódik. További részletekre a játék 2019 októberi első bemutatása után derül fény. Íme, amit eddig tudunk, beleértve a bajnokok névsorát, a megjelenési dátumot, a játékról készült felvételeket és még sok mást.

A League of Legends univerzum folyamatosan bővül, mióta a Riot 2019 októberében a Liga 10. évfordulós ünnepsége alkalmával kiadott egy csomó információt a jövőbeli tervekről. A Project L vitathatatlanul az egyik legtitkosabb játék volt a sok közül. Ahogy a Legends of Runeterra, és a Valorant elindult, a Riot beleásta magát az MMORPG és indie világába is, így nem sok hír érkezett a verekedős játékról. A Riot azonban a Project L kapcsán nagy bejelentésre készül, és a közelmúltban végre további részleteket  is megosztottak a világgal. Íme, amit eddig tudunk a Riot League of Legends-e által ihletett harci játékról, beleértve a játékmenetet, a megerősített hősöket, és a pletykák szerint megjelent megjelenési dátumot.

Project L megjelenési dátuma

Elvileg a Project L csapatának még hosszú utat kell megtennie, de nagyon keményen dolgoznak rajta. Arra nem nagyon számíthatunk, hogy 2023-nál korábban hozzáférhetnénk a Project L-hez játékhoz. A fejlesztők azonban továbbra is szolgálnak frissítésekkel 2022-ben, konkrétan két új meghatározó információ cseppet ígértek a következő 12 hónapon belül.

Milyen League of Legends hősök lesznek az L Projectben?

A karakteroldalon néhány League of Legends bajnokot észleltek a Project L előzetesében, köztük Ahrit, Dariust, Katarinát és Jinxet. Ami szép, az az, hogy többféle képesség létezik, amelyek számos különböző stílust eredményeznek. Míg egy olyan bajnok, mint Darius, harcra használhatja a fejszéjét, hasonlóan egy olyan játékhoz, mint a Soul Calibur, míg Ahri elsősorban lövedék alapú lehet majd.

Íme a Project L eddig megerősített League of Legends hőseinek teljes listája.

  • Jinx
  • Darius
  • Ahri
  • Ekko
  • Katarina


Project L előzetesek és kedvcsinálók
A Liga 10. évfordulójának bejelentése

A Project L röviden a Riot League of Legends 10 éves jubileumi közvetítése során, 2019 októberében került bemutatásra. Tom Cannon, a játék igazgatója röviden beszélt ambícióikról, először a prototípusos játékmenetről.

Project L játékmenet
Úgy tűnik, hogy a Project L egy 2.5D „asszisztens alapú” verekedős játék. A karakterek 3D-s modellek lesznek, amelyek vízszintes 2D-s síkon harcolnak – közel a Street Fighter V-höz. Tag-team mechanika lesz, ahol két különböző bajnokból álló osztagot irányítasz, és felcseréled őket, hogy csúnya kombókat hozz létre. 
„Ez a megfelelő alap egy olyan játék felépítéséhez, amely a stratégiai csapatépítést és a menet közbeni döntéshozatalt jutalmazza, az erős harci alapokon felül” – áll a fejlesztők 2021. novemberi frissítésében.



 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.