Megvan, hogy a TSM elnöke miért távozott és hova is tart éppen

Új otthonra talált a TSM elnöke.

A TSM az e-sport világ egyik legfontosabb szervezete volt. Volt/van League of Legends csapatuk, kipróbálták magukat Fortnite-ban és ezen kívül még számtalan e-sportban is. Ezen kívül van egy igencsak erős stream csapatuk is és egy az egyben az egész talán a nyugati világ egyik legbefolyásosabb szervezet voltak. Azonban az utóbbi időben robbant a bomba, először Bjergsen hagyta ott őket, aztán Doublelift kezdett virtuális csatába Reginalddal.

De azóta a történet még tovább csavarodott, mert Leena Xu, a szervezet elnöke is otthagyta őket, miután majdnem 10 évig ült a vezetői székben és most azt is elmondta miért távozik:

"Itt az ideje, távozzak a TSM csapatától, már az év eleje óta gondolkodom a váltáson, de azt hiszem most jött el a megfelelő pillanat. Sajnos az utóbbi időbe  nagyon nehéz volt a TSM új menedzsmentjével megtalálni a megfelelő hangot. Abban pedig nem vagyok biztos, hogy ez kívülről látszódik-e. De az egyszer biztos, hogy nagyon nehéz időszakon vagyunk túl főleg, amikor a Sorennel történtek is lementek. Úgy érzem, hogy olyan munkatársakra van szükségem, akikkel a munkán kívül is jó kapcsolatot tudok ápolni és ez itt nem valósult meg."

Viszont Leena nem marad 'munka' nélkül, mert nemrég kiderült, hogy az Offline TV csapatát erősíti majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.