Így tudsz gyorsan szintet lépni a Battlefield 2042-ben

Így tudsz gyorsan szintet lépni a Battlefield 2042-ben

Többféleképpen tudod hamarabb elérni a jelenlegi legmagasabb szintet.

November 19-én jelent meg a Battlefield-sorozat legújabb része, a 2042. Sokan rendkívüli sebességgel lépkednek is feljebb a ranglétrán, a legmagasabb szintekig eljutni azonban komoly kihívás lehet. Alábbi cikkünkben igyekeztünk röviden összefoglalni, hogyan tudsz ebben hatékonyabb lenni.

Van-e maximum szint a játékban?

Kampánymód hiányában csak multiban próbálhatjuk ki a Battlefield 2042-t, más FPS-játékokhoz képest pedig nehezebb is nagyobb magasságokba eljutni.

A fenti kérdésre a válasz: igen. Bár sok ideig tart addig eljutni, de a 99-es szint a legnagyobb, amit el tudsz érni. Ezt követően az úgynevezett "S-Szinten" (S-Level) tudsz javítani, amely S001-től kezdődik és S999-ig tart. Ha lazábban értelmezzük, így technikailag 1 098 szint érhető el. Azonban 99-től kezdve, S001 után már nem jutalmaz a játék új, vagy értékes dolgokkal, az egyetlen előnye, hogy elmondhatod, hogy milyen magasságokat értél el.

Hogyan lépj szintet gyorsan?

A kulcsszó: türelem. Sajnos az XP-t nem adja bőséggel a játék, azonban vannak praktikák, amellyel egy kicsit növelni tudod az esélyét, hogy többel jutalmaz a rendszer.

XP-t bármely játékmódban tudsz gyűjteni. A különböző kihívásokat (challenge-ek) teljesítése mellett érdemes az alábbiakra is nagyobb fókuszt tenned:

  • Ölj meg minél több ellenfelet
  • Szerezz "assistot" gyilkosságoknál
  • Gyógyítsd meg a csapattársaid
  • Használj EMP-ket
  • Pusztítsd el az ellenség járműveit
  • Használd a Recon Drone-t, hogy rálelj az ellenfelekre és járműveikre
  • Ranger Killekket
  • Segítsd ki társaidat lőszerrel

Ha ezeket tudod ismételni, főleg a társaid gyógyítását, azzal Ribbont tudsz gyűjteni, ami kiegészítheti az összesen kapott XP értékét. Másik módszer még a Portal mód előnyeinek kihasználása, amely egyre több ilyen XP Farm szervert tudhat magának. Ezek a szerverek úgy működnek, hogy csapdába ejtenek botokat, vagy az ellenfél játékosait, akiknek kevés is lesz a HP-juk, így technikailag egy lövés egy kill.

A Hazard Zone még az, ami több XP-t adhat a hagyományos Conquest módhoz képest - ehhez csak sok játékost kell lelőnöd. Egy kill 200 XP-t ad, ha pedig még be is tudod fejezni a meccset, ehhez még több is jöhet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!