Hirdetés

Hivatalos: Bwipo és Inspired is Amerikát választotta

Ezúttal átigazolási pletyka már nem maradt, csak hivatalos bejelentések!

Hirdetés

Ahogy azt már megszokhattátok az utóbbi hetekben, több alkalommal is írtunk az átigazolási piac pletykáiról és arról, hogy ki hol folytatja majd a karrierjét a jövőben. Úgy néz ki, hogy a pletykák ezúttal nem folytatódtak, csupán csak kőkemény bejelentések érkeztek, ahol néhány csapat szurkolói most igen rosszul érezhetik magukat. Nézzük mi történt az elmúlt napokban.

LCS/LEC

A Team Liquid bejelentette, hogy Bwipo valóban a felső ösvényen, és náluk folytatja karrierjét. A Fnatic-ot négy év utána hagyja el a belga profi, íme az igen hosszú, 12 perces videó, amit a Fnatic készített neki:

Nem csak a Liquid dolgozott keményen, hogy európai tehetségeket szerezzenek, a Evil Geniuses is véglegesítette Inspired leigazolását, mostantól ő sem a LEC-et erősíti majd. Emellett a FlyQuest is Európából erősített, ők viszont inkább egy fiatal tehetségre tették le a voksukat ugyanis az LFL Spring Split MVP francia mid laner, Toucouille jövőre már a tengerentúlon szedi áldozatait.

Végül, de nem utolsó sorban érdemes megemlíteni, hogy Carzzy hivatalosan is elhagyta a Mad Lionst, minden rendelkezésre álló információ pedig arra enged következtetni, hogy a Vitality szupercsapatában folytatja majd.

LCK/LPL

Ezúttal itt kicsit nyugodtabb szelek fújnak, ám a dráma itt sem maradhat el. Ruler meghosszabbította a szerződését a Gen.G-vel, míg a VB győztes RNG megtartotta Vipert és Meikot, érthető okokból. Továbbá korábban Faker szerződését is meghosszabbították, ráadásul majd 2 millió dollár plusz pénzt is rádobtak a dologra.

Az igazi dráma viszont Canna, az SKT T1 és az NS RedForce között van a játékos átigazolási ügyeiről. Állítólag Canna feje felett sikerült megegyeznie a két csapatnak és gyakorlatilag az ő aláírása nélkül oldottak meg a transzfert, míg ő leginkább a DK-ba akart volna menni. Erről bővebben a mai nap folyamán nálunk is olvashattok majd!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
5 db hozzászólás
 • DrSynclear 1 hónapja
  Faker streamre feliratkoztam. Ugyebár 3 hónap kell, amíg a chat faljára írhatsz. Végre letelt a 3 hónap, írnám be az első sort, erre kiírja a rendszer, hogy telefonos egyeztetés szükséges, adjam meg a telefonszámom, visszahívnak a világ végéről, és anyagi költséggel leszek terhelve stb... na jó ...
  1 0 Válasz
  • PalFeed 1 hónapja DrSynclear
   Xddd
   0 0 Válasz
 • Tajti93 1 hónapja
  .
  0 0 Válasz
 • SZK100HUN 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • Uvegtigris 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés