Hirdetés

Még mindig túl erős a Feladatvérdíj, újabb hotfix érkezett!

Ezúttal a feladatvérdíj eltűnésének idején és a sárkányokon javítanak a fejlesztők.

Hirdetés

Az előszezon egyik legnagyobb változtatása egyértelműen a Feladatvérdíjak, amelyek arra hivatottak, hogy az egyik csapatnak némi segítséget nyújtsanak ha vesztésre állnak. Ezzel minőségibb mérkőzéseket szeretett volna elérni a fejlesztőcsapat, nem pedig a szokásos 15 perces feladásokat, ha az egyik ötös túl nagy hátrányba esik. Ez a rendszer viszont egyelőre nem működik kifogásolhatatlanul, ugyanis sokszor vagy túl nagy segítséget ad, vagy bizarr módon egy kiegyenlített meccsen az éppen picit vesztésre álló csapatnak ad akkora löketet, amivel lesöprik a pályáról ellenfelüket.

Korábban már érkezett egy hotfix erre, viszont most megint alakítani kell a rendszeren egy kicsit. Riot Phroxzon tweetje szerint a hotfix már meg is érkezett és az alábbiakat tartalmazza:

 • 1. Egy objective megsebzése mostantól nem indítja újra a 15 másodperces kikapcsolási időzónát, mivel akár egyetlen erős push-sal 3 tornyot is el lehetett vinni, úgy hogy a Feladatvérdíj már szeretett volna kikapcsolni, de ezt az objective-ek folyamatos ütlegelése nem engedte. Ennek következtében pedig egy kisebb hátrányból hatalmas előnyt faraghatott egy csapat.
 • 2.  A sárkány és lélek Feladatvérdíj értékek csökkentve lettek. Korábban a Feladatvérdíjak még akkor is aktívak lehettek, amikor egy csapatnak meg volt egy adott sárkány lelke, majd elkezdtek veszíteni. Továbbra is komoly előnyük volt, de pár elvesztett csapatharcnak köszönhetően ismét megkapták a vérdíjakat. Ezt megváltoztattuk.

Szinte biztosak lehetünk abban, hogy ez nem az utolsó hotfix vagy patch változtatás volt a következő hónapokban, már ami a Feladatvérdíjakat illeti. Pár játékos szerint az egész rendszer alapjaiban rossz, hisz a rosszabbul játszó csapatot díjazza. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a rendszer végső sorsa, milyen formában éli túl a megpróbáltatásokat és a következő szezont milyen értékekkel indítja.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
8 db hozzászólás
 • MrUbercactus 12 napja
  .
  0 0 Válasz
 • Sadamkaa2001 12 napja
  Noice????
  0 0 Válasz
 • Detrix 12 napja
  Egyetértek azokkal akik szerint nem tökéletes, egyrészt nem igazán a csapatmunkát díjazza, másrészt a matchupokat is figyelembe kellene venni, na meg azt is például hogy a játék elején hányszor kellett úgy harcolni, hogy kevesebben vagytok.
  0 0 Válasz
 • apheliospontgg 12 napja
  Állítsuk meg!!
  0 0 Válasz
  • PalFeed 11 napja apheliospontgg
   A benzin... akarom mondani a feladatvérdíj növekedést
   0 0 Válasz
 • Tajti93 11 napja
  .
  0 0 Válasz
 • AndyAoki99 9 napja
  Remélem sikerül normálisra kihozni
  0 0 Válasz
 • SZK100HUN 8 napja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés