Hosszú idő után végül visszatér Disguised Toast a Twitch-re

Hosszú idő után végül visszatér Disguised Toast a Twitch-re

2 év után láthatjuk ismét a streamert a lila platformon.

Twitter-oldalán jelentette be Jeremy "Disguised Toast" Wang, hogy hosszú idő után ismét a Twitch-en fog közvetíteni, azok után, hogy múlt héten bejelentette, elhagyja a Facebook Gaminget. Erről egy videót is készített a tajvani-kanadai streamer.

Disguised Toast november 17-én osztotta meg a hírt, hogy elhagyja a Facebook Gaminget, szinte napra pontosan 2 évvel azután, hogy megegyezett velük a platformra való költözéssel. Ezen bejelentést követően szinte azonnal a rajongók máris azt kérték tőle, hogy térjen vissza a Twitchre. Később, november 22-én egy barátja streamjében félig-meddig poénosan fel is tette azt a kérdést: "Hova menjek, srácok: YouTube vagy Twitch?". Ezt követte végül november 24-én a fenti bejelentés.

"Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar ismét itt leszek, de ezt hozta az élet. Két év. Itt az ideje az új platformnak, izgatott is vagyok miatta. Ezen a helyen éreztem magam mindig is otthon, és sok néző és rajongó is követett az oldalon. Egyszerűen ez volt a logikus döntés" - mondta a streamer a videóban.

A streamer eredetileg egy ilyen, pirítósra hasonlító kartonlapot maszknak használva kezdett el élőben közvetíteni. (forrás: Dexerto)

Ugyan Wang a Facebookkal szerződést is kötött a költözésről, a Twitch-csatornáján ugyanúgy közvetített, de csak a Just Chatting kategóriában, ezt meg is tette, annak ellenére, hogy a platform megszüntette a partnerszerződését. Azzal viszont, hogy visszatért oda, ahol eredetielg is elkezdte karrierjét, a cég ezt ismét megkötötte vele, saját maga és 2 millió követőjének legnagyobb örömére.

(Borítókép)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!