Hirdetés

Bemutatták a fejlesztők a Fall Guys 6. szezonját

Egy élő adásban mutatták be, mi vár ránk a hónap végétől.

Hirdetés

Rohamtempóban közelít a Fall Guys soron következő, 6. szezonja. November 30-án veszi kezdetét a Party Spectacularra elkeresztelt Season 6, amely az alábbi trailert is kapta többek között.

Az új szezon számtalan új tartalmat hoz magával szűk egy hét múlva: érkeznek a PlayStation-exkluzív Ghost of Tsushima című játék által ihletett skinek, valamint rögtön az elején elkezdődik egy korlátozott ideig tartó esemény, Sackboy főszereplésével - de nem lenne az igazi a szezonkezdet új pályák nélkül, rögtön 5 is belekerül a játékba, valamint több, mint 25 további új kosztümbe is öltöztethetjük karakterünket.

Ezen kívül lesz lehetőségünk még PlayStationről PC-re is költöznünk anélkül, hogy az összegyűjtött itemjeinket, eredményeinket is megtarthassuk, ehhez viszont szükség lesz Epic Games-felhasználói fiók megléte.

A Mediatonic Studio által készített, a szezont ismertető élő adás felvétele megtekinthető az alábbi videóban, amelyben saját szemeiddel is megnézheted például a skineket, vagy az új pályákat:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés