Ninja most már a házi feladat megoldásában is segít

Ninja most már a házi feladat megoldásában is segít

Váratlan helyről kapott tanácsot egy néző.

Az emberi agy az emberi szervezet egyik igen fontos része, egyesek szerint a legfontosabb. Új tudással megtölteni pedig hosszútávon is igen hasznos tud lenni, ezt pedig a Twitch-streamer Ninja is pontosan jól tudja.

Történt ugyanis, hogy egy nap SypherPK-val épp Fortnite-oztak, Ninja pedig időt szakított egy nézőjére, egészen pontosan annak a házi feladatával kapcsolatos problémáira. Egy néző ugyanis megjegyezte, hogy képtelen rávenni magát arra, hogy "az unalmas házit megcsinálja". Ninja erre azt a tanácsot adta, ahogyan ő csinálta meg a sajátját anno: két meccs között szakított rá időt, hogy haladjon is vele valamennyit.

"Csak csináld meg a házi feladatod. Mondom, én hogy csináltam: ha nem kellett sok feladattal végezni, egyszerűen csak mérkőzéskeresés közben oldottam meg őket. Két vagy három feladatot meg is tudsz oldani egyszerre, játszol is közben néhány órát és mire befejezted a játékot, a házi feladatod is kész." - mondta a streamben.

Bár a tanárok nagy része ezzel a tanáccsal nem értene egyet, hanem inkább azt mondanák, hogy ülj le és csak a házi feladatra koncentrálj, Ninja tanácsa is ésszerűnek tűnik. Meccskeresés közben amúgyse tudná az ember hasznosan eltölteni az időt, így pedig ezek a percek is produktívan telnek el. Persze mindenkinek magának kell eldöntenie, mennyire tud ehhez alkalmazkodni, illetve a házi feladat mennyiségétől is függ (a "Wales-i bárdok" című balladát például nehéz lenne ilyen rövid idők alatt megtanulni), de ha sok kicsi feladatot kell csak megoldani, akár egy próbát is megérhet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!