Neo is benne lesz a MultiVersusban? Keanu Reeves is megszólalt

Neo is benne lesz a MultiVersusban? Keanu Reeves is megszólalt

Egy interjúban kapta meg a kérdést, hogy ő személy szerint mennyire örülne annak, ha Neo egy verekedős játékban lenne kiválasztható karakter.

Bejelentette a Warner Bros a saját készítésű fighter játékát, a MultiVersus-t, több karakterről pedig már lerántották a leplet. A játék gyakorlatilag tartalmazni fogja az összes Warner Bros-karaktert - ráadásul a Mátrix-filmek főszereplője, Neo is a Warner-világhoz tartozik.

A Mátrix 4. része, a Feltámadások jelenleg is készül, a tervezett premier 2021. december 22-én lesz. A sorozat tette ismertté a benne szereplő színészek nagy részét, a filmek indították be többek között Keanu Reeves (Neo), Laurence Fishburne (Morpheus), Carrie-Anne Moss (Trinity), vagy éppen Hugo Weaving (Smith ügynök) karrierjét.

A film közelgő megjelenése miatt készült egy interjú Keanu Reeves-szel, és megkérdezték tőle, mit szólna hozzá, ha Neo vagy John Wick (akit szintén Keanu Reeves alakított) karaktere bekerülne a Mortal Kombat című játékba? Reeves nem volt túlságosan elragadtatva az ötlettől.

"Ha rajtam múlna? Nem egyeznék bele. A Mortal Kombat több szempontból is fantasztikus. De úgy gondolom, hogy Neo és John Wick is a saját dolgukkal foglalkoznak - mint ahogy a Mortal Kombat is így teszi."

A történethez hozzátartozik, hogy a Mortal Kombat 11 fejlesztője, a NetherRealm Studio a Warner Bros-hoz tartozik, így ha Neo már a Mortal Kombat-megjelenés ellen van, eléggé valószínű, hogy a véleménye a MultiVersusra is ugyanez lenne. Persze ez nem feltétlen jelentené azt, hogy akkor Neo nem fog bekerülni a játékba a színesz beleegyezése nélkül (utóbbi nélkül is dönthet úgy a Warner, hogy mégis).

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!