Ezért AWP-zik Lucky helyett gla1ve az új Astralisban

Ezért AWP-zik Lucky helyett gla1ve az új Astralisban

Nektek tetszik az új Astralis?

Alaposan megújult az Astralis és nem csak a felállásuk. Persze a leginkább szembetűnő változás az, hogy Magisk, dupreeh és zonic helyett már k0nfig, blameF és ave erősíti a csapatot, a szemfülesek azonban kiszúrhatták, hogy a csapaton belüli szerepek sem maradtak érintetlenül. BlameF nem vette át az irányítást, a kormány továbbra is gla1ve-nél van, ahogy az AWP is!

Device már rég nincs a csapattal, az már nem újdonság, egészen eddig azonban Lucky forgatta helyette az AWP-t. Maradjunk annyiban, hogy a fiatal dán AWP-s játéka nem volt tökéletes, sokan kritizálták is emiatt őt. A BLAST Premier Fall Final alatt viszont már gla1ve AWP-zik, irányítás közben, míg Lucky inkább M4 és AK fegyverekkel játszik.

Tény, hogy gla1ve-nek is kell még a gyakorlás, Lucky viszont sokkal eredményesebb így és jelenleg úgy tűnik, hogy a csapat is sokkal jobb ezzel a szereposztással. K0nfigot próbálták tegnap kifaggatni a cseréről, aki válaszolt is, de csak mint  a mesében. Adott is választ a kérdésre, meg nem is.

"Lucky szeret AK-val és M4-gyel is játszani, ahogy az AWP-t is a kezébe veszi néha. Szerintem kellően magabiztosan játszik például Nuke-on a lerakókon, mondjuk mellettem, de az M4 mellett az AWP-t is szereti forgatni. Szerintem jól döntöttünk, amikor gla1ve-nek adtuk az AWP-t."

Kaptunk tehát egy elegáns kitérő választ. Valószínűleg ők is érezték, hogy Lucky AWP-s játéka nem a legstabilabb, ezért inkább kipróbálják milyen az, amikor az IGL a mesterlövészük. Egyelőre működik, de már az alsó ágon vannak a BLAST Premier Fall Final versenyén. 

Ma este is pályára lépnek majd, ellenfelük a Heroic vs Liquid meccs győztese lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!