Itt az ideje, hogy megszerezd a Dead by Daylightot!

Itt az ideje, hogy megszerezd a Dead by Daylightot!

Még nem próbáltad ki a játékot? Akkor most mindenképp érdemes lecsapni erre a kihagyhatatlan lehetőségre!

A Dead by Daylight eredetileg 2016-ban jelent meg PC-re, majd a rákövetkező évben PS4 és Xbox One konzolokon is elstartolt a népszerű túlélőhorror. Azóta a nagy sikert arató program már Nintendo Switchre is átvándorolt, így a kalandorok is magukkal vihetik a rettegést.

A játék hírneve folyamatosan nő, és újra meg újra szárnyra kap amikor a Behaviour Interactive új crossover tartalmakkal gazdagítja a programot. A stúdió májusban például a Resident Evil 25. évfordulója alkalmából elhozta az online játékba Nemesisét, Jill Valentine-t és Leon S. Kennedyt is. A Hellraiser horrorfilm-széria Pinheadje szeptemberben csatlakozott a gyilkosok táborához, és hamar a játék egyik legrettegettebb mészárosa lett.

A Dead by Daylight jövőhéten megérkezik az Epic Games Store-ba. Az alkalom tiszteletére a közkedvelt PC-s áruház felhasználói ingyenesen bezsebelhetik a programot december 2-a és december 9-e között. A vásárlók már most is kívánságlistára rakhatják a játékot a platform hivatalos oldalán keresztül.

Ha felkeltette az érdeklődésed a játék, vagy eddig is ki akartad próbálni, de nem volt rá lehetőséged, akkor ez egy tökéletes alkalom! Kezdd el te is a túlélést! Vagy inkább egy gyilkos bőrébe bújnál?

Kipróbáltad már a játékot? Te túlélők vagy gyilkosok bőrébe bújsz szívesebben?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!