64 játékossal indul, de csak egy élheti túl a CS:GO-s Squid Game-et!

64 játékossal indul, de csak egy élheti túl a CS:GO-s Squid Game-et!

Oroszok készítették el a népszerű sorozat alapján ezt a jól kidolgozott közösségi pályát, melyet most Ti is kipróbálhattok!

Orosz tartalomgyártók létrehozták a Squid Game akár 64 játékost is támogató verzióját CS:GO-ban - ez bárki számára elérhető a Steam Műhelyen keresztül. Az összesen hat kihívást tartalmazó pálya/játékmód megjelenésében is hasonlít a népszerű dél-koreai sorozatra, ha pedig szeretnétek erről alaposabban is megbizonyosodni, akkor november 26-tól egészen december 10-ig kipróbálható a készítők hivatalos, orosz szerverén. De mégis milyen feladatokat kell túlélni a CS:GO-s Squid Game-ben?

Red Light, Green Light

Egyszerű a feladat, el kell jutni a mező egyik végéből a másikba. Viszont mindezt úgy, hogy csak a zöld lámpánál szabad mozogni, a pirosnál pedig azonnal meg kell állni: ha ez nem sikerül valakinek, kiesik.

Cookie

A játékosoknak a késükkel valamilyen megadott formát kell vágniuk az édességbe. Ha valaki kettévágja azt, vagy nem tudja összehozni az elvárt formát, kiesik.

Tug of War

A játékosokat csapatokra osztják ehhez a kötélhúzós feladathoz. A játékban ez gyakorlatilag úgy működik, hogy a képernyőn megjelenő gombokat kell helyesen és időben lenyomni - hiba esetén értelemszerűen az egész csapat kiesik.

Marbles

A játékosoknak tétet kell rakniuk, majd meg kell tippelniük az ellenfelükét ebben a klasszikus márványgolyós játékban. Aki először kifogy a golyókból, kiesik.

The Glass Tile Game

A kihívás során egy üveghídon kell átkelnie a játékosoknak. Viszont ez figyelmet és ügyességet igényel, ugyanis az edzett üveg lapok a győzelemhez vezetnek, míg a sima üvegek azonnal összetörnek - ami kieséssel jár, pontosabban leeséssel.

Not A Squid Game

Az utolsó kihívásban a megmaradt játékosoknak késsel kell megküzdeniük a győzelemért. Mindenki kapp 200 életpontot, de csak egy maradhat a végén.

Ha szeretnétek kipróbálni DepoSit, concole_, nexus és Ansimist pályáját, mely a fenti orosz nyelvű videón is megcsodálható, akkor látogassátok meg a Steam Műhely oldalt (orosz és angol nyelv is támogatott), vagy keressétek fel a szerverüket, melynek címe szintén elérhető a Műhelyben a pálya leírásánál!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!