Egy FIFA 22 játékos úgy jutott el az elit osztályba, hogy csak a lábával játszik

Egy FIFA 22 játékos úgy jutott el az elit osztályba, hogy csak a lábával játszik

Egy nagyon ritka rendellenesség miatt elképesztően rövid kezei nőttek csak ki, ennek ellenére szenzációs szinten játszik.

James Toland, más néve Tolando nem csak imádja a FIFA 22-t, de előszeretettel streameli is. Ráadásul elképesztően sokaknak jelent motivációt, hiszen úgy jutott el az Ultimate Team Elite Divisionjába, hogy csak a lábával játszotta a játékot. A legújabb epizódban is rengetegen szeretnének elérni a legmagasabb szintre, de ez nem olyan egyszerű, pláne ha az embernek van némi hátránya a többiekhez képest. Bár Tolando esetében nem így néz ki a dolog, ő ugyanis kitartásával és elszántságával a lehető legnagyobb előnyt kovácsolta a helyzetéből, és lenyűgöző teljesítményre képes, pedig a ritka TAR-szindróma miatt csak a lábaival tudja irányítani a kontrollert.

A TAR egy vérképzőszervi betegség, amely miatt egyesek a megszokottnál sokkal rövidebb karral születnek. Ez azonban mégsem akadályozta meg Jamest a videójátékokban, nem is olyan régen pedig megosztott egy képet Twitteren, és leírta mennyire örül az eredménynek. Erre nem csak ő, de mi is simán rámondhatjuk, hogy öt csillagos lábai vannak.

A Celtic-rajongó Tolando egyébként tavaly megosztott egy videót a csatornáján, amelyben elmagyarázta a helyzetét és azt, hogy miként képes játszani kontrollerrel. A lábaival mozgatja a két kart, illetve használja a gombokat, miközben segítségül hívja az ágyát, hiszen a hátsó gombokat ennek hatására tudja nyomkodni.

Korábban a Scottish Sunnak ezt nyilatkozta:

"A futball a szenvedélyem. Nem voltam egy Pelé vagy [Diego] Maradona a futballpályán az iskolában, de a számítógépes futball játékokban eléggé ráéreztem a dolgokra. Soha nem használtam speciális vezérlőket. Csak a forgalomban lévő normálisakat vásároltam meg, egészen a Sega Mega Drive időkig visszamenőleg, akkor kezdtem a videójátékozást. Most megpróbálok megélni belőle, mert úgy gondolom, hogy ez egy elég egyedi dolog, hogy a lábaimmal játszok, bár valójában inkább bizarr és teljesen őrült helyzet, de sokaknak mégis tetszik. És hát azt látni, hogy nagyon sokan streamelnek manapság videojátékokat, és kényelmesen megélnek belőle. Szerencsére már most elég nagy a követőbázisom a Twitch csatornámon és a YouTube-on élőben is. Ha elég nagyra nő a követőid száma, akkor egy biztos bevételi forrást építhetsz ki.

Azért időnként furcsa megjegyzéseket kapok azoktól az emberektől, akiket legyőzök, hogy már megint kikaptak, de most egy olyan srác verte el őket, aki a lábával játszik. Néha egyébként kicsit beképzelt vagyok, amikor játszom, mert közben a kezemmel iszom egy kis teát egy csészéből, hogy felvidítsam a népet, de ez csak akkor van, amikor a barátok és a család ellen tolom."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!