Sikerült újfent kiadnia az EA-nek a FIFA egyik legrosszabb ár/érték arányú SBC-jét

Sikerült újfent kiadnia az EA-nek a FIFA egyik legrosszabb ár/érték arányú SBC-jét

Már a FIFA 15 óta a sorozat része, de a mostani SBC-jét nagyon elbaltázták.

Az utcán kezdte, majd a tehetségének és kitartásának hála a labdarúgás legmagasabb szintjéig is eljutott a nigériai támadó. Jay-Jay Okocha 2008-ban akasztotta szögre a cipőjét, akkor a Hull Cityből vonult vissza, de megjárta korábban a Eintracht Frankfurtot, a Fenerbahcét, 4 évig játszott a PSG-ben is, szóval sok klubnál megfordult pályafutása alatt. A FIFA-sorozatban pedig 2015 óta található meg az Ikon lapja, és bár nem tartozik a legjobbak közé, mindig akadnak olyanok, akik előszeretettel csapnak le rá. Ezért sem véletlen, hogy tegnap az EA Sports kiadott két újabb a Base Ikon SBC-t, melyből az egyik esetében Okochát lehet begyűjteni. A 85-ös verziója majdnem 600 ezer coinba kerül, ráadásul nyolc csapatot kell megépíteni ennek eredményeként.

Összességében ez nem lenne egy vállalhatatlan SBC, de az EA-nek sikerült ezt is benéznie. Nem ez az első eset, hogy nagyon félre csúszik valami a kiadónál, nem is olyan régen például CR7 POTM lapjáért kellett 26 csapatot összerakni az SBC-ben. Most Okocha kapcsán a szemfülesek azt vették észre, hogy a piacon gyakorlatilag fele annyiért meg lehet vásárolni a nigériai legendát:

Ez az ár azonban azóta megemelkedett, még így is 350 ezer coin alatt maradt, tehát még így is sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni, mintsem az SBC követlményeivel bajlódjon az ember, miközben egy jóval nagyobb adag érmét kénytelen kihúzni a zsebéből emiatt. A játék történetében tehát kimondhatjuk, hogy ez az egyik legrosszabb ár/érték arányú SBC, ami valaha bekerült.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!