Hirdetés

Age of Empires 4: A francia hajók bánják, a lándzsások örömmel fogadják a Téli Frissítést

A frissítés a hibák kijavítása mellett egyes egységeket gyengített, míg másokat éppen erősebbé tett.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Intel Extreme Masters Summer 2021

Vitality vs. Virtus.pro

Hirdetés

Tartja magát korábbi, a következő 6 hónapra kitűzött terveihez az Age of Empires 4 fejlesztője, a Relic. Ennek első lépése a 2021-es Téli Frissítés, amelyet meg is osztottak, így már mindenki számára elérhető és letölthető.

A patch hozott magával néhány nagyobb változást is, mellette pedig több hibát is javított. A legnagyobb, a játékmenetet érintő változás a Francia Hulk gyengítése - a feudalizmus korának egyik csatahajója ugyanis annyira legyőzhetetlennek bizonyult, hogy szinte minden, tengerrel is rendelkező pályán már-már szinte biztos volt, hogy lesznek ott franciák is. A lándzsások ellenben kisebb erősítésen estek át, a lovassággal szemben ezek az egységek sokkal hatékonyabbnak fognak bizonyulni. Míg a kínai ismétlő számszeríj olcsóbb lett, ezzel segítve, hogy például könnyebben tudd egy várfalon, a magasból kitartani az ellenséggel szemben.

A legszembetűnőbb változás viszont a minitérképpel történt, a frissítés előtt nehéz volt kiigazodni rajta, most viszont kisebbek lettek rajta az ikonok - méretük annak fontosságától függ -, így könnyebben olvasható le róla, hogy mi merre, egymástól milyen távolságra van. Az összes változás a játék oldalán, angol nyelven elolvasható, beleértve a hibajavítások listáját is, amelyek között olyanokat is láthatunk, minthogy: a Rus civilizáció nem tud többé végtelen Reliceket előállítani; a tengeri egységek kevésbé fogják "ignorálni" a "stop"-parancsot; a kőfalak életerőcsíkja már a pontos értéket fogja mutatni lehelyezésük után; és még sok más egyéb is található az igen hosszú listán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés