S1mpleből hosszúfülű elf lett egy videojátékban

S1mpleből hosszúfülű elf lett egy videojátékban

A CS:GO-s graffiti után egy újabb játékban örökítették meg mindenidők talán legjobb játékosát.

S1mple Legendary Championként került be a RAID: Shadow Legends című játékba - jelentette be az ukrán játékos tegnap. A világ legjobb játékosa elf íjász lett a RAID világában, ami remekül passzol a CS:GO-ban AWP-t forgató s1mplehöz.

A rövid videóból az is kiderül, mit kell tenni azért, hogy valakit hasonló módon örökítsenek meg a játékban: nyerj 10 nemzetközi versenyt, szerezz 17 MVP-t, és válj a világ legjobb játékosává. Simple, right?

A NAVI és a RAID között 2021 januárja óta van partneri megállapodás. Ezidáig leginkább a játékosok mezén találkozhattak a nézők a játék nevével, de az együttműködés legújabb fejezetében megfordult a kocka, ugyanis a játékban elérhető lesz s1mple, aki a NAVI fekete-arany színeiben pompázik az íjával a kezében, és hosszú füleket is kapott, hiszen elf.

Az új RAID-karakter december 1-től lesz elérhető, ráadásul ingyen megkapja mindenki, aki a kövektező két hónapban legalább 7 napon át bejelentkezik a játékba. Ráadásul a NAVI 5 darab s1mple-szobrot, 20 posztert és ugyanennyi aláírt mezt is kisorsol a játékosok között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!