Hirdetés

Gwent: Több magyar siker is született a Spell Casting Event nemzetközi versenyén

Egyéniben és csapatszinten is több előkelő helyezést értek el honfitársaink.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Intel Extreme Masters Summer 2021

Vitality vs. Virtus.pro

Hirdetés

Novemberben több napon (19-20-21-én, illetve 26-27-28-án9 került megrendezésre a Team Elder Blood szervezésében a Spell Casting Event nevű Gwent-bajnokságsorozat, amelyen minden nap más-más feltételekkel vehettek részt a versenyzők. A versenyen több magyar játékos is szerepelt, akik nemcsak egyéniben értek el szép eredményeket, de a nemzetek közötti csatában is kiváló helyezést értek el.

Két játékossal előkelő helyezésen zárt a magyar Nomad Gaming csapata

A hat játéknapon hat különböző verseny került megrendezésre, ezek közül négyen vett részt a Nomad Gaming játékosa, takikirály. A különböző eseményeken pontokat gyűjtöttek a versenyző felek, a magyar játékos pedig az alábbi eredményekkel zárt:

  • Witcher Signs (november 19): 6. hely, 60 pont
  • Alzur's Lesson (november 26): 8. hely, 50 pont
  • Advanced Magic (november 27): 3. hely, 75 pont
  • Foribdden Magic (november 28): 5. hely, 65 pont

Ezzel takikirály összesen 250 pontot gyűjtött, összesítésben pedig a 7. helyen zárt, ezzel a legtöbb pontot elért magyar játékos lett.

A csapat másik játékosa, Ganfi is részt vett, és bár ő "csak" a november 26-i Alzur's Lesson megmérettetésén szerepelt, azt az 1. helyen zárta, amivel 100 pontot gyűjtött a magyar játékos. A Nomad Gaming ezzel összesen 350 pontot gyűjtött, az e-sport csapatok között így a negyedik helyen zárt.

Más magyar játékosok is szerepeltek még a versenyeken

Bár más e-sport csapat, az Elder Blood színeiben (akik csapatszinten az 1. helyen végeztek) szintén részt vett Gregory_Black és gerinter is a megmérettetésen, akik a magyar nemzeti bajnokságok, kupák mellett a nemzetközi színtéren is gyakori résztvevők. Eredményeik a következők:

  • Gregory_Black összesen 159 pontot szerzett, így egyéniben a 14. helyen zárt.
  • Gerinter egyetlen kupán vett részt, ezen 40 pontot gyűjtött.

A két játékos így 199 ponttal zárult hozzá az Elder Blood 1. helyéhez.

A magyar színeket képviselte még askformore77 is, aki csapat nélkül, egyéniben indult, és több versenynapon is szerepelve végül 162 pontot sikerült elérnie, ezzel a 13. helyen zárt.

A sok kicsi pedig végül sokra ment, az öt játékos összesen 671 ponttal zárt, így Magyarország a nemzetekre levetített toplistán az igen szép, 3. helyen zárt!

Gratulálunk a játékosoknak az eredményekhez! A részletesebb eredmények (mely játékos melyik kupán mennyi pontot gyűjtött) az Elder Blood weboldalán tekinthetők meg.

(Borítókép)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés