Gwent: Több magyar siker is született a Spell Casting Event nemzetközi versenyén

Gwent: Több magyar siker is született a Spell Casting Event nemzetközi versenyén

Egyéniben és csapatszinten is több előkelő helyezést értek el honfitársaink.

Novemberben több napon (19-20-21-én, illetve 26-27-28-án9 került megrendezésre a Team Elder Blood szervezésében a Spell Casting Event nevű Gwent-bajnokságsorozat, amelyen minden nap más-más feltételekkel vehettek részt a versenyzők. A versenyen több magyar játékos is szerepelt, akik nemcsak egyéniben értek el szép eredményeket, de a nemzetek közötti csatában is kiváló helyezést értek el.

Két játékossal előkelő helyezésen zárt a magyar Nomad Gaming csapata

A hat játéknapon hat különböző verseny került megrendezésre, ezek közül négyen vett részt a Nomad Gaming játékosa, takikirály. A különböző eseményeken pontokat gyűjtöttek a versenyző felek, a magyar játékos pedig az alábbi eredményekkel zárt:

  • Witcher Signs (november 19): 6. hely, 60 pont
  • Alzur's Lesson (november 26): 8. hely, 50 pont
  • Advanced Magic (november 27): 3. hely, 75 pont
  • Foribdden Magic (november 28): 5. hely, 65 pont

Ezzel takikirály összesen 250 pontot gyűjtött, összesítésben pedig a 7. helyen zárt, ezzel a legtöbb pontot elért magyar játékos lett.

A csapat másik játékosa, Ganfi is részt vett, és bár ő "csak" a november 26-i Alzur's Lesson megmérettetésén szerepelt, azt az 1. helyen zárta, amivel 100 pontot gyűjtött a magyar játékos. A Nomad Gaming ezzel összesen 350 pontot gyűjtött, az e-sport csapatok között így a negyedik helyen zárt.

Más magyar játékosok is szerepeltek még a versenyeken

Bár más e-sport csapat, az Elder Blood színeiben (akik csapatszinten az 1. helyen végeztek) szintén részt vett Gregory_Black és gerinter is a megmérettetésen, akik a magyar nemzeti bajnokságok, kupák mellett a nemzetközi színtéren is gyakori résztvevők. Eredményeik a következők:

  • Gregory_Black összesen 159 pontot szerzett, így egyéniben a 14. helyen zárt.
  • Gerinter egyetlen kupán vett részt, ezen 40 pontot gyűjtött.

A két játékos így 199 ponttal zárult hozzá az Elder Blood 1. helyéhez.

A magyar színeket képviselte még askformore77 is, aki csapat nélkül, egyéniben indult, és több versenynapon is szerepelve végül 162 pontot sikerült elérnie, ezzel a 13. helyen zárt.

A sok kicsi pedig végül sokra ment, az öt játékos összesen 671 ponttal zárt, így Magyarország a nemzetekre levetített toplistán az igen szép, 3. helyen zárt!

Gratulálunk a játékosoknak az eredményekhez! A részletesebb eredmények (mely játékos melyik kupán mennyi pontot gyűjtött) az Elder Blood weboldalán tekinthetők meg.

(Borítókép)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!