Bemutatták a Sea of Thieves 5. szezonját

Bemutatták a Sea of Thieves 5. szezonját

Nincs már sok hátra az új szezon kezdetéig, amely több újdonságot is magával hoz.

Bemutatta a Sea of Thieves hamarosan kezdődő, 5. szezonját a Rare. Egy preview videón keresztül vethetünk pillantást mindarra, ami vár ránk december 2-ától a népszerű kooperatív "kalózszimulátorban".

Csütörtöktől lehetőségünk lesz elásni talált kincseinket, ehhez pedig egy automatikusan generált térképet is kapunk, hogy a jövőben vissza tudjunk találni - vagy esetleg azt a többi játékos számára rendelkezésre tegyük. Utóbbi esetben ha valaki megtalálja elrejtett javainkat, a rendszer minket is megjutalmaz.

Persze nem csak ez fog érkezni a játékba, evezős csónakjaink ugyanis akár ágyúval is felszereltek lehetnek, nagyobb lehetőséget adva a vízi csatározások közben.

Ami pedig a kisebb változásokat illeti, fogunk tudunk már suttogni is a többi játékosnak, míg fáradt kalózaiddal visszavonulhattok pihenni, vagy akár aludni is, hogy visszanyerjétek erőtöket. A legérdekesebb újdonság mégis az az apróság tűnik, hogy a hajón lévő patkányok menekülni kezdenek, ha süllyed a hajó - ha már az alsóbb szintek elkezdtek megtelítődni vízzel, inkább felszaladnak a felső szintekre. A videó pedig az utolsó kisebb változással zárul: ha a játék beépített voice chat-jét használod, akkor karaktered szájának a mozgása igazodni fog a kiejtett szavakhoz.

Ezek az új tartalmak a december 2-án, csütörtökön kezdődő új szezonban élesednek, így nem is kell sokat várni rájuk!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!