Fable reboot: Biztosan elkészül, de kérdéses, hogy mikor - egy helyen minden nyilvános információ

A meglévő információk egy része már megerősített, de van, ami csak feltevés - cikkünkben összegyűjtöttük az eddigi ismert infókat.

Ismét visszatér képernyőnkre a Fable egy reboot változat keretein belül. A játékot még 2020-ban jelentették be, azóta viszont eltűnt az érdeklődő szemek elől. A Lionhead Studios 2016-os bezárásakor a sorozat sorsa pengeélen táncolt, a Playground Games viszont (akiknek többek között a Forza Horizon-sorozatot is köszönhetjük) folytatja végül tovább.

Nézzük, mit tudunk eddig a Fable rebootról:

Megjelenési dátum

Sajnos nincs még meg az időpont, hogy mikorra várható a játék. Egyedül csak a bejelentő videóból tudunk kiindulni, az alapján pedig kevés az esélye, hogy 2023-nál hamarabb vethetjük bele magunkat a játékba.

Milyen platformon lesz elérhető?

Habár összességében keveset tudunk, az elődeihez hasonlóan viszont a Fable reboot is Microsoft-exkluzív cím lesz, ami azt jelenti, hogy csak Xbox Series X|S-re és PC-re jelenik meg. Ráadásul nagy eséllyel követi a többi, hasonlóan exkluzív, illetve a Playground által fejlesztett játékok útját, azaz az Xbox Game Pass része is lehet megjelenéstől kezdve.

Bemutató videó

A Fable reboot a 2020-as Xbox Games Showcase-en mutatkozott be, az alábbi 55 másodperces kis videó mutatta be nekünk Albion gyönyörű világát, amely egy "olyan világot ígér, amely tele van legendás hősök és áruló gazemberek történeteivel, fantasztikus lényekkel és csodálatos helyekkel". A videóban egy tündért is láthatunk ebben a mágikus világban - azonban nem alakul minden olyan szépen, mint arra talán készültünk volna az első képkockák alapján. Végülis, ez a Fable.

Úgyhogy bár kevés a rendelkezésre álló információ, de ez az, amit jelenleg tudunk a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.