Az Arcane egyik szereplője már februárban bekerül a TFT-be!

Igazzá vállnak a szóbeszédek, érkeznek az Arcane karakterek a játékba!

Az utóbbi időszakban nem lehetett olyan cikket olvasni, ami valamilyen úton-módon ne kapcsolódott volna az Arcane sorozathoz. Ezzel volt tele az összes hírportál, social media felület, és mi is rengeteg cikket, vagy kapcsolódó tartalmat hoztunk le ennek kapcsán. A befejezést követő napokban az őrület elkezdett szépen lassan elcsitulni, és már-már fura is volt, hogy nem kell egy nap százszor elolvasni, hogy “Arcane”. Úgy néz ki eddig tartott a csend, hiszen a Riot megerősítette egy sorozatban szereplő gonosz érkezését februárban. Az újdonsült bajnok pedig nem más, mint maga Silco, aki a 6.5-ös februári TFT frissítésbe jelenik majd meg a Gizmos and Gadgets alatt. A Riot december 1-jei blogbejegyzése szerint a népszerű tévéműsor gonosztevője a 2022. februári Mid-Set frissítés részeként indul.

Tekintettel arra, hogy a Riot általában a League of Legends bajnokait TFT-be vitte minden szettben, Silco modelljét az alapoktól kezdve meg kellett építeniük, hogy hozzáadják a 6.5-ös készlethez.

A League of Legends bajnokainak névsorától független első egység Silco lesz, ezzel egyedülálló kihívásokat és lehetőségeket jelent majd a csapat számára” – mondta a Riot. "Általában képesek vagyunk a League of Legends bajnokait a Teamfight Tacticshoz igazítani, sok munkával, de Silco nem érkezett a League of Legendsbe, ezért az alapoktól kell őt felépíteni.

A Riot azonban szűkszavú volt Silco TFT-hez való érkezésén kívül minden részlettel kapcsolatban. Nem osztottak meg részleteket Silco képességeiről vagy tulajdonságairól sem – csak a modelljét. Azonban viccelődtek azzal, hogy ő lesz a harc „Mastermind”-ja, és ez azt jelenti, hogy akár Shimmer is benne lehet a játékban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.