Még a kedvenc streamerét is kibannolta a FIFA 22-ből az EA

Nem szép dolog a coin adás-vétel vagy szimplán a rendszer működik idiótán?

A FIFA-sorozat legnépszerűbb streamerét sem védi semmi attól, hogy az EA Sports rendszere ne tiltsa le. Ez már csak azért is furcsa, mert a játék egyik legnagyobb rajongójáról van szó, Castro az elmúlt években rengeteg tartalmat gyártott az aktuális FIFA epizódokról, részt vett a hivatalos kártya vagy promóciók felfedésében és az EA versenyein, rendezvényein is jelen volt már. Gyakorlatilag az elsőszámú FIFA-s arcról van szó Twitchen, és nem csak azért mert 3.3 millió követője mellett több tízezren követik az adásait, de nincs olyan nagyobb frissítés, amikor ne állna elő valami érdekességgel - leginkább a temérdek FIFA pontra való beruházása teszi érdekessé, már akinek. Éppen ezért az egyik legutolsó gondolata lett volna a rajongóknak, hogy egyszer csak bannolják a kedvencüket. December másodikán mégis ez történt, miközben Castro játszani próbált, arra lett figyelmes, hogy nem tudott eladni kártyákat, nem talált ellenfelet és semmilyen feature nem volt elérhető számára, majd jött a figyelmeztető ablak: véglegesen kitiltották a FUT piacról coin adás-vétel miatt, mely ugyebár szabályellenes hivatalosan.

Természetesen nem hitt a szemének a streamer, és nem kis felháborodást okozott nála az üzenet miután magához tért.

"Mivan?! Véglegesen ki vagyok tiltva? 300 000 FIFA-pontot nyitottam el a Black Friday alkalmából, és azt hiszitek, hogy érmével kereskedem?!”

A legviccesebb az egészben, hogy mindez egy nappal a Team of the Group Stage előtt történt, bár alighanem ezt az ügyet gyorsan orvosolták az EA-nél és megszüntették a bant, hiszen ez számukra is elég ciki sztori, még akkor is, ha ez a rendszer automatikusan igyekszik szűrni a felhasználókat. Maradjunk annyiban, hogy - mint megannyi más a játékban - nem működik valami fényesen ez a feature.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.