GTA Online: Ezúttal a Gunrunning mód jutalmait emeli a legújabb frissítés

GTA Online: Ezúttal a Gunrunning mód jutalmait emeli a legújabb frissítés

Többféleképp járhatunk jól a Gunrunning esemény végéig, amely még kicsivel több, mint 1 hétig tart.

Megkapta újabb heti frissítését a GTA Online, a játékosok pedig már a hivatalos bejelentést megelőzve kutakodnak, hogy pontosan mi is vár rájuk ezt követően. Egy Tez2 nevű adatbányász azt állítja, hogy a jelenlegi bónuszok és kedvezmények december 14-ig tartanak, és ekkor válik élessé a következő GTA Online frissítés.

Ami viszont az aktuálisat illeti, a Gunrunning frissítés kedvelői járnak inkább jól vele, ugyanis háromszor akkora jutalmat kapsz a bunker, diamond és missile base adversary feladatok elvégzését követően, illetve kétszer annyit a mobile operations megbízásokért. A bunker sell feladatok ráadásul 50%-kal több pénzt és RP-t is adnak. Természetesen vannak a Gunrunninghoz köthető kedvezmények is: 40%-kal olcsóbban vásárolhatsz bunkerépületeket, valamint mobile operation centereket is, ezekbe pedig a különböző felújítások és fejlesztések árai is beletartoznak.

Ha pedig új kerekeket keresel járgányodra, úgy újabb ajánlatot adott a játékosoknak a GTA Online. Az eheti prize ride kihívás jutalma egy Vectre kerék, ehhez 12 különböző Los Santos Car Meet versenyen kell legalább az ötödik helyen végezned. A szerencsekeréken pedig a Squaddie járgányt pörgetheted ki, ugyanis ez került végül a pódiumra.

Végül pedig az összes többi leárazás az alábbi tweetben látható (angolul):

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!