Hirdetés

Néhány nappal odaköltözése után máris bant kapott a korábbi Twitch-sztár YouTube csatornája

A csatornája továbbra is elérhető ugyan, de élő közvetítésben egy ideig biztos nem fogjuk még látni.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Intel Extreme Masters Summer 2021

Vitality vs. Virtus.pro

Hirdetés

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Twitchen több, mint három millió követővel rendelkező Ludwig úgy döntött, elbúcsúzik a lila platformtól és "székhelyét" átteszi a YouTube-ra. Történt mindez még a hét elején, azonban nem sok élő adását lehetett már követni a streamernek az új platformon, ugyanis csatornája bant kapott, nem indíthat rajta élő adást.

A 26 éves korábbi Super Smash Bros kommentátor a december 2-i élő adása közben kapta az eltiltást, a "közösségi irányelvek" megsértése miatt. Egyesek arra gyanakodnak, hogy jogvédett zenét hallgatott közvetítése során. Ludwig a banját egy kisebb poénnal reagálta le Twitteren: "Mondhatni, jól sikerült a [platform]váltás..."

Az előbb említett streamet több, mint 20 ezren követték figyelemmel, amikor a kitiltás megtörtént. Ezen a streamen Ludwig éppen YouTube-videókat nézett, különböző híreket olvasott és közben a nézőivel és rajongóival beszélgetett. Később azonban elismerte, hogy a stream során több Cocomelon és Pinkfong zenét is hallgatott, és néhány másodpercig a Baby Shark című szám is hallható volt. Hozzátette, hogy 4 évnyi Twitch-karrierje során egyszer sem kapott bant, illetve azt sem tudja, hogy a mostani eltiltása meddig fog tartani.

Az első YouTube-streamje összességében viszont jól sikerült, több mint 680 ezren követték élőben, valamint több, mint 80 ezer új feliratkozót is szerzett, így jelenleg 2,17 millióval rendelkezik. A csatornája pedig ugyan jelenleg is elérhető, de élő közvetítést határozatlan ideig még nem fog tudni indítani rajta.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés