Néhány nappal odaköltözése után máris bant kapott a korábbi Twitch-sztár YouTube csatornája

A csatornája továbbra is elérhető ugyan, de élő közvetítésben egy ideig biztos nem fogjuk még látni.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Twitchen több, mint három millió követővel rendelkező Ludwig úgy döntött, elbúcsúzik a lila platformtól és "székhelyét" átteszi a YouTube-ra. Történt mindez még a hét elején, azonban nem sok élő adását lehetett már követni a streamernek az új platformon, ugyanis csatornája bant kapott, nem indíthat rajta élő adást.

A 26 éves korábbi Super Smash Bros kommentátor a december 2-i élő adása közben kapta az eltiltást, a "közösségi irányelvek" megsértése miatt. Egyesek arra gyanakodnak, hogy jogvédett zenét hallgatott közvetítése során. Ludwig a banját egy kisebb poénnal reagálta le Twitteren: "Mondhatni, jól sikerült a [platform]váltás..."

Az előbb említett streamet több, mint 20 ezren követték figyelemmel, amikor a kitiltás megtörtént. Ezen a streamen Ludwig éppen YouTube-videókat nézett, különböző híreket olvasott és közben a nézőivel és rajongóival beszélgetett. Később azonban elismerte, hogy a stream során több Cocomelon és Pinkfong zenét is hallgatott, és néhány másodpercig a Baby Shark című szám is hallható volt. Hozzátette, hogy 4 évnyi Twitch-karrierje során egyszer sem kapott bant, illetve azt sem tudja, hogy a mostani eltiltása meddig fog tartani.

Az első YouTube-streamje összességében viszont jól sikerült, több mint 680 ezren követték élőben, valamint több, mint 80 ezer új feliratkozót is szerzett, így jelenleg 2,17 millióval rendelkezik. A csatornája pedig ugyan jelenleg is elérhető, de élő közvetítést határozatlan ideig még nem fog tudni indítani rajta.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!