Hamarosan visszavonulhat az aranykori VP egy újabb játékosa?

Hamarosan visszavonulhat az aranykori VP egy újabb játékosa?

Sajnos Snax is rég volt már igazi sikerek közelében.

Nem ma volt már, amikor a világ legjobbjának számított a Virtus.pro első lengyel felállása. Az aranykori csapat (Snax, pasha, TaZ, NEO és byali) már évekkel korábban felbomlott, van aki pedig már vissza is vonult az egykori ötösből. Most pedig könnyen lehet, hogy akárcsak pasha, úgy Snax is szögre akasztja majd az egeret.

Aktuális csapatában, az Anonymoban december kezdetével kért egy kis szünetet magának. Egyszerűen nem találta meg helyét a csapatban, a sorozatos sikertelenségek miatt pedig minden motivációját elveszítette. Az biztos, hogy decembert teljes egészében pihenéssel tölti majd a lengyel veterán, de hogy utána mi lesz, az egyelőre még kérdéses.

A VP óta több lengyel projektben is részt vett, egyik sem működött, így talán az is benne van már a pakliban, hogy Snax visszavonul és maga mögött hagyja aktív versenyzői éveit. 

Ismét egy ikonikus alakját veszítené el a CS:GO, de végignézve a Major győztes Snax utóbbi 3 évén, érthető, hogy kiégett. Mousesports, VP, Illuminar Gaming, Anonymo, sehol sem találta meg úgy a helyét, mint anno a VP-ben. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!