Létezik 7978 éves ban? - De még mennyire!

Létezik 7978 éves ban? - De még mennyire!

Egy Forza Horizon 5 játékos olyan bant kapott, ami majd 9999. december 31-én jár le.

Bár az új Forza Horizon nem újította meg a szériát, nem húzta elő a nyulat a kalapból, viszont amit eddig tudtak a Horizon játékok, azokat most szinte tökéletesre csiszolta. Rengetegen róják a virtuális utakat ebben a pillanatban is, feltéve ha valakire nem raknak a fejlesztők közel 8000 éves bant.

Mert bizony a Forza Horizon játékosokat is árgus szemmel figyelik és ha pedig kihágást látnak, akkor bizony repül a banhammer. Ez azonban nem csak csalás miatt lehet. A közösség által készített tartalmakat, például az autók festéseit is folyamatosan figyelik és ha olyat találnak, ami vét a szabályok ellen, akkor büntetnek is érte.

Nemrég például egy Kim Dzsongunt ábrázoló festésért bannoltak egy játékost, közel 8000 évre. Banja 9999. december 31-én jár majd le, amiért ízléstelen autófestést készített a játékban.

Sokak szerint ez túlzás és még ha nem is a játékba illő a KFC-t áruló Kim Dzsongun, elsőként figyelmeztetni kellett volna az illetőt, majd utána egy ésszerű bant adni neki. A Dexerto azonban utána járt a dolognak, megkeresték a Turn 10 Studios korábbi műveleti vezetőjét, aki szerint rendben lehet a 8000 éves eltiltás.

Elmondása alapján, a közösség által kreált tartalmak kitiltása esetében mindig többszörös figyelmeztetést kap az adott játékos és a végleges bannra csak akkor kerül sor, ha az illető több különböző profilon is vétett már a szabályok ellen és azok mindegyikén figyelmen kívül hagyta a felszólításokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!