Hirdetés

Fogadjunk, hogy így még sosem játszottál végig egy Resident Evil játékot sem

Ráadásul a négy különböző játékot összesen tíz alkalommal kellett végigjátszania a kihívás teljesítéséhez.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Intel Extreme Masters Summer 2021

Vitality vs. Virtus.pro

Hirdetés

A Resident Evil játékok sosem arról voltak, hogy túlságosan kedves fogadtatásban részesítsék a játékost, így már csak az egyik rész teljesítése sem ígérkezik előzetesen könnyűnek. Ha ezt viszont megfűszerezzük azzal, hogy a sorozat első négy részét egymás után, összesen tízszer játszod végig úgy, hogy közben egyáltalán nem szenvedsz el semmilyen sérülést, úgy az már-már a hihetetlen kategóriába tartozik.

Pontosan ez az, amelyet egy Twitch-straemer, MattDaRoc megcsinált. A kihívást "God Run"-nak hívják, amihez a játékosnak úgy kell több játékot egymás után teljesítenie, hogy közben semmilyen sebzést nem kap. Jelen esetben ha ez a Resident Evil 2: Clair-B során történne meg mégis, úgy kezdheted is elölről az egészet - miközben eddig a pontig is több óra játékidő telt már el.

A "No-Hit" kihívások már önmagukban is nehezek. Egy dolog halál nélkül teljesíteni egy játékot, és ennél jóval nehezebb, ha még a legkisebb életerőveszteség sem fér bele. Ha pedig hozzávesszük, hogy a sebzés elvesztését megelőző eszközök (például a támadás előli kitérés vagy annak blokkolása) igen korlátozottan érhetőek el, ez tette MattDaRoc számára az egészet még nehezebbé.

A kihívás teljesítése összesen 15 órát vett igénybe, amely a Resident Evil 3: Nemesisszel kezdődött és a Resident Evil: Code Veronicával ért véget. Minden egyes végigjátszás egyenként másfél órát vett igénybe, kivéve a Code Veronicát, melyhez 2 és fél órára volt szüksége a játékosnak. A felvételek az alábbi YouTube-lejátszási listában, 4 részre osztva megtekinhetők:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés